Kasienkaol
Fanka BB :)
A jak Ci wychodzi wg ostatniej miesiączki, kalkulatory są na necie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś przy badaniu ginekolog powiedziała że to wczesna ciąża poczatek 6tygodnia chociaż przy tak wysokiej becie myślałam że jest dalej. Ale przed zajściem w ciążę miałam nieregularnie miesiączki więc to może mieć na to wpływ.Przypomnij proszę który tydzień ?
Tam wychodzi 7+1A jak Ci wychodzi wg ostatniej miesiączki, kalkulatory są na necie![]()
Ja dokładnie USG miałam w 7+3 - wtedy długość 1,21cm i serduszko biłoDziś przy badaniu ginekolog powiedziała że to wczesna ciąża poczatek 6tygodnia chociaż przy tak wysokiej becie myślałam że jest dalej. Ale przed zajściem w ciążę miałam nieregularnie miesiączki więc to może mieć na to wpływ.
Zarodek był widoczny ale lekarka sama powiedziała że ma stary sprzęt i ciężko było jej wyostrzyć obrazJa dokładnie USG miałam w 7+3 - wtedy długość 1,21cm i serduszko biło
myślę że wszystko jest dobrzeZarodek był widoczny ale lekarka sama powiedziała że ma stary sprzęt i ciężko było jej wyostrzyć obraz
Zobaczymy co będzie za tydzień
Narazie ogarnęła Mnie panika i niepewność czy wszystko będzie dobrze…
Morfologię analizuje lekarzHej dziewczyny.
Właśnie dostałam część wyników badań z krwi. Wizyta u lekarza dopiero za tydzień ale może któraś z Was coś podpowie jak to wygląda na tle 5 tygodnia ciąży? Jest się czym martwić?