reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wynik beta hcg

reklama
Przypomnij proszę który tydzień ?
Dziś przy badaniu ginekolog powiedziała że to wczesna ciąża poczatek 6tygodnia chociaż przy tak wysokiej becie myślałam że jest dalej. Ale przed zajściem w ciążę miałam nieregularnie miesiączki więc to może mieć na to wpływ.

Dziś przy badaniu ginekolog powiedziała że to wczesna ciąża poczatek 6tygodnia chociaż przy tak wysokiej becie myślałam że jest dalej. Ale przed zajściem w ciążę miałam nieregularnie miesiączki więc to może mieć na to wpływ.
Ja dokładnie USG miałam w 7+3 - wtedy długość 1,21cm i serduszko biło

Ja dokładnie USG miałam w 7+3 - wtedy długość 1,21cm i serduszko biło
Zarodek był widoczny ale lekarka sama powiedziała że ma stary sprzęt i ciężko było jej wyostrzyć obraz 🫣
Zobaczymy co będzie za tydzień 🙈
Narazie ogarnęła Mnie panika i niepewność czy wszystko będzie dobrze…

Zarodek był widoczny ale lekarka sama powiedziała że ma stary sprzęt i ciężko było jej wyostrzyć obraz 🫣
Zobaczymy co będzie za tydzień 🙈
Narazie ogarnęła Mnie panika i niepewność czy wszystko będzie dobrze…
myślę że wszystko jest dobrze;) idź na wizytę do kogoś kto ma lepszy sprzęt:) zarodeczek jest, pęcherzyk w macicy, także myślę że będzie dobrze 🩷

Hej dziewczyny.
Właśnie dostałam część wyników badań z krwi. Wizyta u lekarza dopiero za tydzień ale może któraś z Was coś podpowie jak to wygląda na tle 5 tygodnia ciąży? Jest się czym martwić?

Załączniki

• IMG_7793.jpeg
    IMG_7793.jpeg
    95,9 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_7794.jpeg
    IMG_7794.jpeg
    87,3 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Hej dziewczyny.
Właśnie dostałam część wyników badań z krwi. Wizyta u lekarza dopiero za tydzień ale może któraś z Was coś podpowie jak to wygląda na tle 5 tygodnia ciąży? Jest się czym martwić?
Morfologię analizuje lekarz :)
Zwłaszcza, że w ciąży się inaczej patrzy na normy. Poczekaj na wizytę.

reklama
Do góry