Lady Loka
Fanka BB :)
No ale tu trzeba spojrzec prawdzie w oczy. Składy mm są słabe. To fakt. Nie za bardzo wiem z czymtu dyskutować.Ja się nie czepiam właściwości, każdy wie jakie są, ale do wydźwięku tamtego posta, nie każda kobieta może karmić piersią, wiele się za to obwinia, ba! Znam i takie co mało do psychologa nie trafiły bo karmić nie mogły z różnych przyczyn i myślę, że nie chciałyby tego czytać, a już pisanie że mm ma bardzo słaby sklad to jest niestety ale bardzo słabewięc tak to działa, że mamy karmiące piersią niestety także podważają wszystko co się da jeśli chodzi o mm, często wzbudzając skrajne emocje właśnie u takich mam które cycem karmić nie mogą..
Tylko to nie zmienia tego, że nawet najbardziej kijowy sklad jest lepszy od zagłodzenia dziecka, więc nie ma po co wzbudzać w sobie poczucia winy.
Ja już mowilam, po 2 latach kpi gdybym miała kolejne dziecko (zakladajac, ze nie mialoby tak ogromnej alergik na bmk jak ma syn), to karmiłabym z wyboru. Nie lubiłam kpi, a być kp nigdy nie chciałam. Nie będę nikomu mowić, że coś jest fuj, bo to indywidualne odczucia. Mnie nie porywa i tyle.