kami1094
Fanka BB :)
To za ile wyniki?Już się pobrałam w pracy, koleżanka po tajniaku robi mi betę i progesteron. Proszę o trzymanie kciuków![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To za ile wyniki?Już się pobrałam w pracy, koleżanka po tajniaku robi mi betę i progesteron. Proszę o trzymanie kciuków![]()
Też mam takie wrażenie,że to osoba,która jest często na forum i różne wątki przegląda. Tu się czasami klimat jak na forum Wanda przez to robiPrzecież to na bank fejk konto kogoś kto u jest na co dzień
Tak samo jak tutaj na kreskach z dwa miesiące temu był taki troll.
Niby miły, niby fajny, zapisany na testowanie. A potem drugie nowe konto i obrażanie dziewczyn z kresek![]()
Karaluchy mam problem.
Obszurałam sobie podczas okresu wargi aż mi tak jakby pryszcz tam wyskoczył.
Maści
clotrimazol i coś jeszcze?
Okres mi się kończy i w końcu bo to 6 dzień już.
OpowiadajEeej ja mam 3x chłopa w domu![]()
Od Twojego jadu pypeć Ci wyrósł haha
Jest szansa, że coś tam w czwartek wyjdzie ;-) Planujesz kontrolnie osikiwać patyki?Jeny jak mi się dłużą te dni…. Dzisiaj 6/7dpo. W czwartek chce iść na betę i progesteron ale nie wiem czy to nie za wcześnie. W piątek niezbyt mogę, a w sobotę to boję się że wyniki dopiero w poniedziałek i do tego czasu oszaleję. W czwartek 12 dzień po ovi. Jest to jakikolwiek sens? Czy raczej strzał w kolano? Ekspertki poradźcie coś