Hermeneg
Fanka BB :)
Transferujemy w tym samym dniu![]()
Oo, fajnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Transferujemy w tym samym dniu![]()
Też mam wizytę w środę i też dziś robiłam badania krwi... a tu cholerka wyniki jutro jak na złośćDziewczyny z ciekawości dzisiaj zrobiłam sobie badanie bety przed wizytą u gin w środę. Tydzień temu w środę miałam 1500, a dziś jest 12 400przerażona jestem takim skokiem myślałam, że będzie dziś koło 6-7 tys a tu jest dwa razy tyle.
Nie, już przyrostów nie robię, bo nie ma sensu przy tej wartosci. Zbadałam bardziej z ciekawości przy okazji innych badań z krwi. Powiem wam, że ja jestem cały czas w ciężkim szoku i chyba moja głowa została na etapie starańNo i bardzo dobrze, niech wzrasta pięknie, ale już może nie badaj dalej bo to nie ma sensu![]()
Przy hashi w ciąży również bierze się jodJa mam niedoczynność i mam zalecany jod przez endokrynologaz tego co mówi chat to przy hashimoto nie.
Życzę Ci żeby się szybko udało przejść w tryb ciąża.Nie, już przyrostów nie robię, bo nie ma sensu przy tej wartosci. Zbadałam bardziej z ciekawości przy okazji innych badań z krwi. Powiem wam, że ja jestem cały czas w ciężkim szoku i chyba moja głowa została na etapie starań![]()
Dziewczyny, jakie grube miałyście endometrium na naturalnym chwilę przed owulacja? Ja w sobotę 9mm, dziś u innego 8mm, dziwne ze nie przyroslo..? musze jutro mojego spytac bo dziś tak szybko.. pęcherzyk 25mm, na testach pik widac jak nie pęknie do jutr (usg na 11) to dupa z soboty...
Musisz brać pod uwagę ryzyko błędu, które jest większe zwłaszcza, jeśli raz robi jeden lekarz, raz drugi, używają innego sprzętu, itp. Poczekaj po prostu do wizyty u swojego lekarza i spróbuj trochę ochłonąć, bo i tak nic nie jesteś w stanie zrobić na tym etapie. Nie powstrzymasz pęknięcia ani go nie przyspieszysz w ciągu kilkunastu godzin...Dziewczyny, jakie grube miałyście endometrium na naturalnym chwilę przed owulacja? Ja w sobotę 9mm, dziś u innego 8mm, dziwne ze nie przyroslo..? musze jutro mojego spytac bo dziś tak szybko.. pęcherzyk 25mm, na testach pik widac jak nie pęknie do jutr (usg na 11) to dupa z soboty...