reklama
O matko, tak bardzo Ci współczuję. Wiem co czujesz, przytulamDziewczyna beta 2,3.
Żadnemu z 5 zarodków z tej procedury się nie udało. Tym samym moja przygoda z in vitro dobiegła końca.

Jennn szkodaDziewczyna beta 2,3.
Żadnemu z 5 zarodków z tej procedury się nie udało. Tym samym moja przygoda z in vitro dobiegła końca.

Jennn
Fanka BB :)
Jennn szkodateraz musisz już sobie w głowie poukładać że invitro się zakończyło. No ale nigdy nie wiadomo czy jakiś naturals nie zaskoczy! Przytulam Cię... smutna wiadomość...
To prawda po 4 latach zakończenia tematu, trzeba otworzyć nowy rozdział.
Jeden naturals już się trafił, także nie liczę, że znowu będziemy mieli takie szczęście.
Pamiętam Twój naturalsTo prawda po 4 latach zakończenia tematu, trzeba otworzyć nowy rozdział.
Jeden naturals już się trafił, także nie liczę, że znowu będziemy mieli takie szczęście.

W czwartek mam wizytę już ostatnia przed cc. W zasadzie do cc zostało mi 10 dni. Czuję się jak wieloryb i zaczynam rozumieć jaki organizm jest mądry że pod koniec to już bardziej chcemy pozbyć się brzucha niż boimy się porodu. 8 miesiąc to był jeszcze luzik a teraz to ja już jakaś inwalidka jestem 
Która przejmuje mój brzuch...?

Odliczamy razem z tobąW czwartek mam wizytę już ostatnia przed cc. W zasadzie do cc zostało mi 10 dni. Czuję się jak wieloryb i zaczynam rozumieć jaki organizm jest mądry że pod koniec to już bardziej chcemy pozbyć się brzucha niż boimy się porodu. 8 miesiąc to był jeszcze luzik a teraz to ja już jakaś inwalidka jestem

Marta a jak u Was? Jak się czujesz?Odliczamy razem z tobą![]()
Liczę że jaW czwartek mam wizytę już ostatnia przed cc. W zasadzie do cc zostało mi 10 dni. Czuję się jak wieloryb i zaczynam rozumieć jaki organizm jest mądry że pod koniec to już bardziej chcemy pozbyć się brzucha niż boimy się porodu. 8 miesiąc to był jeszcze luzik a teraz to ja już jakaś inwalidka jestem

Chociaż jeszcze nie mamy wyników zarodkow, czuje, że będzie to nasz czas

reklama
To kiedy przewidujesz miesiączkę?Liczę że jaczekamy na miesiączkę i ruszamy z transferem na cyklu sztucznym
Chociaż jeszcze nie mamy wyników zarodkow, czuje, że będzie to nasz czas![]()