white_lotus
Fanka BB :)
No watpie. Dobra, jutro jade do kliniki. Wkurwie sie jak bedzie wszystko na opak.To też jest głupie bonl co to znaczy liche
Jak min 7mm to jest okej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No watpie. Dobra, jutro jade do kliniki. Wkurwie sie jak bedzie wszystko na opak.To też jest głupie bonl co to znaczy liche
Jak min 7mm to jest okej
Siedzę na znanym lekarzu, czytam te wszystkie opinie (bo muszę zmienić ginekologa) i mnie kurwica bierze, że to wszystko musi tak wyglądać :/ Znowu kupę kasy muszę wydać na badania a sama wizyta u takiego ginekologa-endokrynologa wyjdzie z 500 zł. Z jednej strony się odechciewa, a z drugiej dostałam takiej motywacji do działania, żeby w końcu ogarnąć, co jest nie tak
O, moj dzisiejszy jest hehTu jest blog dziewczyny, która ma bazę lekarzy z danego województwa, którzy są dobrze oceniani w danej kategorii, przejrzyj sobie![]()
Lista Ginekologów i Ginekolożek ♡ Aga Szuścik
Wielka Lista Ginekolożek i Ginekologów to spis specjalistów i specjalistek z zakresu ginekologii, z całej Polski. Każda osoba na liście spełnia warunki z tzw. Piątki Agi, czyli opracowanych przeze mnie wytycznych.agaszuscik.com
![]()
Jprdl, to jeszcze wychodzi na to, że ja też mam za wysoką prolaktynę. Mi ostatnio wyszło 19 ale norma do 25 i gin nic na to nie mówił. Ale jestem wściekła na tych lekarzy, że ciągle trzeba myśleć za nichW marcu 7, teraz jak badalam 16. Mam brac 1/2 tabl co tydzien.
Wydaje mi się, że to nie jest zbyt aktualna listaTu jest blog dziewczyny, która ma bazę lekarzy z danego województwa, którzy są dobrze oceniani w danej kategorii, przejrzyj sobie![]()
Wielka Lista Ginekolożek i Ginekologów to spis specjalistów i specjalistek z zakresu ginekologii, z całej Polski. Każda osoba na liście spełnia warunki z tzw. Piątki Agi, czyli opracowanych przeze mnie wytycznych.agaszuscik.com
![]()
My czasem też jak okres taki mniejszyA uwielbiam, Wy nie ?![]()
No wlasnie on dzisiaj tez mowi, ze w normie a na koniec wizyty jeb - recepta.Jprdl, to jeszcze wychodzi na to, że ja też mam za wysoką prolaktynę. Mi ostatnio wyszło 19 ale norma do 25 i gin nic na to nie mówił. Ale jestem wściekła na tych lekarzy, że ciągle trzeba myśleć za nich
Jest i mój prowadzący i ten od prenatalnych, ale akurat się nie dziwię, to świetni lekarze.Tu jest blog dziewczyny, która ma bazę lekarzy z danego województwa, którzy są dobrze oceniani w danej kategorii, przejrzyj sobie![]()
![]()