reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Siedzę na znanym lekarzu, czytam te wszystkie opinie (bo muszę zmienić ginekologa) i mnie kurwica bierze, że to wszystko musi tak wyglądać :/ Znowu kupę kasy muszę wydać na badania a sama wizyta u takiego ginekologa-endokrynologa wyjdzie z 500 zł. Z jednej strony się odechciewa, a z drugiej dostałam takiej motywacji do działania, żeby w końcu ogarnąć, co jest nie tak
Tu jest blog dziewczyny, która ma bazę lekarzy z danego województwa, którzy są dobrze oceniani w danej kategorii, przejrzyj sobie :)

Tu jest blog dziewczyny, która ma bazę lekarzy z danego województwa, którzy są dobrze oceniani w danej kategorii, przejrzyj sobie :)
O, moj dzisiejszy jest heh

Wydaje mi się, że to nie jest zbyt aktualna lista :)

Jprdl, to jeszcze wychodzi na to, że ja też mam za wysoką prolaktynę. Mi ostatnio wyszło 19 ale norma do 25 i gin nic na to nie mówił. Ale jestem wściekła na tych lekarzy, że ciągle trzeba myśleć za nich
No wlasnie on dzisiaj tez mowi, ze w normie a na koniec wizyty jeb - recepta.

reklama
Jest i mój prowadzący i ten od prenatalnych, ale akurat się nie dziwię, to świetni lekarze.
@sara.woj jak jestes z Knurowa, to pewnie Arabskiego kojarzysz, w zyciu nikt mi dokladniejszego usg prenatalnego nie zrobil.

Do góry