reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Widzę, że dziś średni dzień nie tylko u mnie…
Ja właśnie łapię załamkę. 16.06 mam testować a ja już dziś czuję się jakbym miała zaraz dostać 🐒 brzuch pobolewa, testu wcześniej nie mam co robić, bo po zastrzyku i tak jeszcze będzie fałszywie dodatni. Ehhhh

reklama
O kurde 😂🫣 jednak szybciej będzie owulka niż myślałam - apka pokazuje 1.56 🤞🏼
Także będę Starego atakować a w sobotę niech sobie tych "udarów" dostaje po budowie 🙃🫣 (żarcik oczywiście)
Uuu jaki piękny pik 😀 kochana my dzisiaj obie mamy 14dc i obie jesteśmy na tym samym etapie 😁 Zaraz sikam i sprawdzam czy już ten pik będzie dziś czy w nocy czy jutro 🤭

Dobra, udało nam się poseksić, choć ciężko było tak z przymusu po kłótni 🫣 użyliśmy sławnego żelu i mam nadzieję, że sprawi to, że cykl będzie udany 😀 fajny ten żel, taki rozgrzewający, że myślałam, że mój ma 🍆 takiego gorącego 🤣

Ostatnia edycja:
Zrobilam test jeszcze i będzie w nocy pik, nie wyłapie go już rano 😝 ale podziałaliśmy więc to ważne, jutro też postaramy się podziałać. Ale czuję już kłujące jajniki lekko takze jutro pewnie będzie odczuwalne.

Załączniki

• IMG20250611230126.jpg
    IMG20250611230126.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 52
Dobra, udało nam się poseksić, Chic ciężko było tak z przymusu po kłótni 🫣 użyliśmy sławnego żelu i mam nadzieję, że sprawi to, se cykl będzie udany 😀 fajny ten żel, taki rozgrzewający, że myślałam, że mój ma 🍆 takiego gorącego 🤣

A to ja nie odniosłam takiego wrażenia, ciekawe. 😄
Może dlatego, że skupiłam się na tym, że dla mnie jest nieprzyjemnie lepki.

reklama
A to ja nie odniosłam takiego wrażenia, ciekawe. 😄
Może dlatego, że skupiłam się na tym, że dla mnie jest nieprzyjemnie lepki.
Ja go zaaplikowałem do środka, czułam takie rozgrzewające uczucie, jak usiadłam na mojego i rozprowadziliśmy ten żel to on mi powiedział sam, że ciepły i ja też czułam jakby miał mega ciepłego. W środku tego nie czuć, na zewnątrz to czuliśmy 😁

Do góry