sunshine97
Fanka BB :)
Podziele sie historia naszą, my mielismy allo w grudniu 31%, cross 21%. Też dostałam.od P doxycycline i encorton 5mg.
W marcu transfer.
W kwietniu ponowne allo I cross po infekcjach, grypie męża, badane pare dni po..(lekarz pozwolił, wydane 1300zl) allo 0%, cross 19.
Na szczepienia nie pójdę, tym bardziej że raz wynik taki, raz taki.
Wynik transferu w maju taki jak w marcu..
Lekarz mówił, że mamy powtórzyć za miesiąc, jak będziemy zdrowi (?)...wcześniej pozwolił 4 dni po chorobie męża i ja miałam katar.
Ale też stwierdził, że jak w grudniu było 32% to znaczy że organizm potrafi wytworzyć ochrone, wiec moze wytworzyc jakby doszlo do ciazy. To jest strasznie jakieś takie mało stabilne dla mnie i wiarygodne, do tego kosztowne i nic nie wnoszące. A do tego szczepić się gdzie raz masz wynik ok, a innym razem nie...nie widzę tego.
Teraz podchodzę praktycznie z marszu wręcz, jeszcze robię inhalacje, lecze ucho, ale jak ma się zarodek przyjąć to sie przyjmie, jak nie - bedzie jak zwykle. Mam wrażenie, że te "dodatki" pomagają jak akurat trafi się na zarodek. Ale to moje odczucia. Jakoś mało jeszcze wiadomo, i jednym się udaje innym nie. Gdy się uda można wszystkiemu przypisać zasługę, ale jak jest naprawdę...(?)
Powodzenia.
Uważam, że trzeba drążyć szukać (sama tak robie), tylko nie zawsze dostaniesz odpowiedź, ja jej nie mam do dzis.
Może zbadam komorki jajowe przed zapłodnieniem następnym razem...![]()
No to mnie nie pocieszyłaś kochana z tą immunologią