reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Właśnie też się nad tym zastanawiam czy to jest normalne czy nie ...
Bo przy biochemicznej też miałam taką bolesną owulację..

Ja raczej odrzucam u siebie przyczyny takie jak np. endometrioza bo nie mam raczej problemów z zajściem i utrzymaniem ciąży. Do tego miałam cesarskie cięcie więc było widać co tam jest

Obstawiam jakieś zrosty czy inne problemy typowo wynikające ze starości :D więc pewnie uro fizjo i osteopata by się przydał, ale nie mam teraz za bardzo na to czasu

reklama
Ja raczej odrzucam u siebie przyczyny takie jak np. endometrioza bo nie mam raczej problemów z zajściem i utrzymaniem ciąży. Do tego miałam cesarskie cięcie więc było widać co tam jest

Obstawiam jakieś zrosty czy inne problemy typowo wynikające ze starości :D więc pewnie uro fizjo i osteopata by się przydał, ale nie mam teraz za bardzo na to czasu
STAROŚCI 🤣 Czyli ile - 35? 😀 ja już też jedną nogą w grobie chyba 🤣🤣🤣

Właśnie też się nad tym zastanawiam czy to jest normalne czy nie ...
Bo przy biochemicznej też miałam taką bolesną owulację..
Ja zaczęłam mieć bolesne owulacje po porodzie, tzn zazwyczaj po prostu dość mocno czuję podbrzusze, ale raz na kilka miesięcy trafi się taka owulka, że przez 1-2h nie mogę usiąść ani się położyć, czuję się jakbym miała skurcze parte i boli naprawdę mocno.

Ja zaczęłam mieć bolesne owulacje po porodzie, tzn zazwyczaj po prostu dość mocno czuję podbrzusze, ale raz na kilka miesięcy trafi się taka owulka, że przez 1-2h nie mogę usiąść ani się położyć, czuję się jakbym miała skurcze parte i boli naprawdę mocno.
To mam tak samo! Gdy jeszcze nie byłam mamą to nie miałam nigdy takich dolegliwości! Może po porodach się tak pozmieniało

Dziewczyny, macie jakiś pomysł na prezent na 70 urodziny taty?
Raczej nic w stylu ręczniki, koszulki, kupki itd. Myślałam nad lotem szybowcem ale tam jest max.100 kg a on waży niestety sporo więcej. Chciałabym raczej, zeby to było coś takiego wow, ale nie może być to znów związane z jakimś wysiłkiem mega fizycznym bo on nie da rady. .. Help :D
Gokarty :)

reklama
Do góry