niezapominajka876
Fanka BB :)
My jednak dziś seks, jutro nie będę miała raczej jak siknąć na owulke wiec nawet nie dowiem się czy był pik. Wiec dzis i kolejny seks w czwartek rano, nie mamy inne opcji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marcówki są zajebisteMnie też nie wykopujcie tak szybko, będę grzeczna- chciałabym się przykleić do marcówek jak powstaną bo ten 27 luty to taki termin już na granicy, granicy.
![]()
No jest duszekMój kupił mi test, pytajcie mnie a ja Was jąkas Vitam, bo ja tam widzę coś, chyba Linia parowania, mój twierdzi, że to lekko różowe jest... Ja już sama jestem głupia. Chyba go zaraziłam moja głupota. Idę na spacer...
Mnie też nie wykopujcie tak szybko, będę grzeczna- chciałabym się przykleić do marcówek jak powstaną bo ten 27 luty to taki termin już na granicy, granicy.
![]()
Marcówki są zajebistemam nadzieję, że znów będę na marcowkach
![]()
Ja bym najpierw zrobila inny test jutro rano...Ja bym już jutro była na becie![]()
O tak, idealny moment na poródMarcówki są zajebistemam nadzieję, że znów będę na marcowkach
![]()
Ja bym najpierw zrobila inny test jutro rano...
Ja już siedzę i zalegam przed tv, oczywiście nie mam co oglądać, pranie do wywieszenia mnie woła ale coś ciężko mi się ruszyćjutro mam w cholere intensywny dzień, ale parę minut po 7 nasikam
a co mi tam..
i mnie !Weźcie mnie ze sobą![]()