reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Zrobiłam sobie z ciekawości owulaka, bo mam te nowe z domowego laboratorium, wcześniej ich nie testowałam. No i dziś 5dc a kreska jest taka jak w zeszłym cyklu miałam w 15dc 🤣 wtedy na tych z horien, więc te faktycznie dużo lepiej się wybarwiają. Ale nie ukrywam, że zrobiłam sobie sama cykl stymulowany, bo mi została lametta z marca. Tylko wtedy miałam 2x1 przez 5 dni a teraz sama biorę po jednej tabletce.
Ciekawa jestem, kiedy będzie owulka. Marzy mi się 12-14dc.

Załączniki

• IMG20250617192604.jpg
    3,4 MB · Wyświetleń: 38
No tak i znowu będzie hujoduch i pecherz pusty i brak odpowiedzi 🤣 telenowela babyboom, każdy ranek od 6. Sezon czerwiec 🤣
W pierwszym odruchu myślałam, że życzysz Lunie pustego pęcherzyka ciążowego i miałam takie WTF 😆 dopiero później ogarnęłam
Mój kupił mi test, pytajcie mnie a ja Was jąkas Vitam, bo ja tam widzę coś, chyba Linia parowania, mój twierdzi, że to lekko różowe jest... Ja już sama jestem głupia. Chyba go zaraziłam moja głupota. Idę na spacer...
Ej, no coś jest! I różowe nawet. Tylko pytanie co to za test, czy nie daje fałszywych kresek. A Tobie ten negatyw to wyszedł wczoraj czy dzisiaj rano? Bo już nie pamiętam 😅

reklama
W pierwszym odruchu myślałam, że życzysz Lunie pustego pęcherzyka ciążowego i miałam takie WTF 😆 dopiero później ogarnęłam

Ej, no coś jest! I różowe nawet. Tylko pytanie co to za test, czy nie daje fałszywych kresek. A Tobie ten negatyw to wyszedł wczoraj czy dzisiaj rano? Bo już nie pamiętam 😅
I wczoraj, i dziś.

Do góry