Patii26
Fanka BB :)
Ale ja Ci tylko życzę cudownej ciążyPati nie wyganiaj mnie stąd znowu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ja Ci tylko życzę cudownej ciążyPati nie wyganiaj mnie stąd znowu![]()
Nie, wiedziałam że tak będzie i jestem zła na siebie, ale też jak napisałam nie wierzę że coś tam wyjdzie więc w sumie tak bez emocji podchodzę, zobacze jutro rano, w czwartek rano i potem kontrolnie w weekend dla 100% pewności i tyle.Ooo czyli jednak już nawet do czwartku nie wytrzymasz![]()
Ja wgl nie wiedziałam, że coś takiego istnieje jak ciąża biochemiczna.Przykro mi z powodu biochema
Dopóki nie trafiłam na forum dla staraczek nie wiedziałam, że tak często występuje![]()
Ja biorę rano na tarczyce letrox 50 ( i tego leku nie łączyć z niczym, trzeba na czczo minimum pół h przed posiłkiem , najlepiej godzinę ). Tardyferon biorę Jake Roche z pracy razem z Wit D i K2.Dziewczyny mam przepisany tardyferon
Brać go rano na przed posiłkiem?
Biorę już euthyrox 50.
Te dwa leki można brać razem .
Zgłupiałam dosłownie
Jednak... komisja czeka na dwa sikańce od Ciebie jutroA w sumie testować będę tylko dlatego, że duszek jednak gdzieś tam w głowie siedziten 1% szansy mi w głowie zakiełkował...
Nie rozpedzac się! Jutro będzie jeden hahaha, ale sikne z ranaJednak... komisja czeka na dwa sikańce od Ciebie jutro
A ok dzięki.Ja biorę rano na tarczyce letrox 50 ( i tego leku nie łączyć z niczym, trzeba na czczo minimum pół h przed posiłkiem , najlepiej godzinę ). Tardyferon biorę Jake Roche z pracy razem z Wit D i K2.
No tak i znowu będzie hujoduch i pecherz pusty i brak odpowiedziNie rozpedzac się! Jutro będzie jeden hahaha, ale sikne z rana![]()
JESTEŚCIE JEDYNENo tak i znowu będzie hujoduch i pecherz pusty i brak odpowiedzitelenowela babyboom, każdy ranek od 6. Sezon czerwiec
![]()