kami1094
Fanka BB :)
Pati nie wyganiaj mnie stąd znowuPiękna beta i prożekspokojnej i pięknej ciąży
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pati nie wyganiaj mnie stąd znowuPiękna beta i prożekspokojnej i pięknej ciąży
![]()
I mnie tak właśnie było w kwietniuW 12dpo biało, a w dniu @ 14dpo były dwie kreseczki. Fakt faktem biochem ale było.
Niech nie wygania bo im więcej ciążowych wirusów tym lepiej dla resztyPati nie wyganiaj mnie stąd znowu![]()
mój mąż mówi, że teraz to już na pewno muszę być w ciążyPotwierdzam, po porodzie bol jak cholera. Wcześniej tak nie było, jadą jajniki z rezerw chyba![]()
Juhuuuu, pięknieMam wynik!
77.9
Kalkulator wyliczył, że od 15 czerwca przyrost o 243.6% bo było wtedy 22.7
Też go widzę ale jakbym napisała że znowu widzę to mnie na oddział zamknięty wyślą w końcuCzy ja jestem ciulnięta czy ja tam widzę duszka ducha ?
Ale tak, zdecydowanie za wcześnie zrobiłaś![]()
Hahah nie no on jest! Serio....ja go w sumie widzę bez jakiegoś większego przyglądania, tylko ja już w te duchy nie wierzęTeż go widzę ale jakbym napisała że znowu widzę to mnie na oddział zamknięty wyślą w końcu![]()
Ooo czyli jednak już nawet do czwartku nie wytrzymaszOn tak jestbo ja go na żywo widzę, ale to za pewne ten wszystkim nam znany chujocien
Ale tak pogadałam z czatem i ten cień mi zasial ziarnko nadziei, więc dokupiłam dziś test aby mieć na jutro i czwartek i zatestuje te dwa dni też![]()