reklama
No takiego czegoś to ja jeszcze nie widzialam, duchy ok...ale to była prawilna kreska...Zgadza się, ale jest to cholernie martwiące, że już nawet te osławione easy home pokazują nawet nie chujocienie tylko kreski kreski... Dokładnie taka sama akcja jak u @Eveline.eve - masakra.
Jeszcze powiedzmy dziś taki a nie inny etap, jesteś w stanie myśleć trzeźwo i przejść nad tym do porządku dziennego, ale bądź np te 10dpo i miej taką kreskę, powtarzasz kolejnego dnia a tam kupa. No przecież bym przez okno wyskoczyła.
kami1094
Fanka BB :)
Rozumiem. Wiem, że to nie ma reguły, bo każdy cykl może być inny, ale zapytałam dlatego, że np u mnie również pęcherzyki właśnie takie duże rosły (a niektórym pękają przy 18-19mm). Skoro takie były Twoje obserwacje, a wczoraj największy pęcherzyk miał 18mm, to jest przecież duża szansa, że za kilka dni doczekasz się owu, jak on jeszcze podrośnie :-)Tak chodziłam
Pękały sobie tak jak chciały
Przy podaniu zastrzyku na pekniecie 21 mm pękały po 30h przeważnie czyli gdzieś koło 23mm miały pewnie.
Zawsze peak wylapalam ,potem usg za 3 dni i było ciałko żółte.
4 razy będąc na monitoringu miały po 23mm ,22mm,25mm.24mm.
Zawsze pękały same ale ciąży nie było tzn biochem.
Który dziś dzień cyklu?
Eveline.eve
Najsilniejsi są w stanie przetrwać!Ja to w ogóle wg premom i testów to dziś mam 8dpoale ja coś czuję, że ta owulacja była w poniedziałek, kij wie, jednak jak była faktycznie we wtorek po 24 h po piku, to seks tym samym był ponad 2,5 dnia przed
![]()
Niby tak, ale wiesz..patrząc na nasz wiek to wątpię, powoli się muszę godzić że nieć z tego i oby do lipcaNajsilniejsi są w stanie przetrwać!

niezapominajka876
Załamałabym się. Pocieszam się tym, że w poprzednich cyklach ten pik też był tak nagle, wzięłam jeden test więc siknę wieczorem w pracy i jutro rano.Jedziemy na tym samym wózku w tym miesiącu... zawsze jest też możliwość, że to będzie cykl bezowulacyjny i to też normalne w pewnych sytuacjach...
Zobacz załącznik 1708496
kami1094
Nie nastawiaj się od razu na bezowulacyjny, negatywne myślenie nie pomaga nigdy. Na pocieszenie - odnośnie stresu - powiem tyle, że w pierwszą ciążę zaszłam w momencie, kiedy przeżywałam największy stres w swoim życiu, a nigdy nie miałam z górki. To był skrajny stres, przewlekły. Nie mówię, że tak będzie u każdego, wiadomo, że wszystko ma cholerny wpływ na nasz organizm i może coś zaburzyć, ale może to akurat los robi Ci prezent, Kochana, przesuwając Ci pik o jeden dzień, żebyś miałam możliwość w ten pik zadziałać.Załamałabym się. Pocieszam się tym, że w poprzednich cyklach ten pik też był tak nagle, wzięłam jeden test więc siknę wieczorem w pracy i jutro rano.

Eveline.eve
Jeszcze sobie wmawiałam że kreska była przez to że dzień wcześniej piłam sok z burakaZgadza się, ale jest to cholernie martwiące, że już nawet te osławione easy home pokazują nawet nie chujocienie tylko kreski kreski... Dokładnie taka sama akcja jak u @Eveline.eve - masakra.
Jeszcze powiedzmy dziś taki a nie inny etap, jesteś w stanie myśleć trzeźwo i przejść nad tym do porządku dziennego, ale bądź np te 10dpo i miej taką kreskę, powtarzasz kolejnego dnia a tam kupa. No przecież bym przez okno wyskoczyła.

@kami1094 toc to juz za chwile za 2 godzinki
reklama
Paula. sz
15 wiec trochę późno już.Rozumiem. Wiem, że to nie ma reguły, bo każdy cykl może być inny, ale zapytałam dlatego, że np u mnie również pęcherzyki właśnie takie duże rosły (a niektórym pękają przy 18-19mm). Skoro takie były Twoje obserwacje, a wczoraj największy pęcherzyk miał 18mm, to jest przecież duża szansa, że za kilka dni doczekasz się owu, jak on jeszcze podrośnie :-)
Który dziś dzień cyklu?
Ale dopiero pierwszą miesiączkę dostałam po poronieniu więc też cykl nie wiem jaki będzie