Super gratulacjeDostałam dzisiaj wyniki nifty, jednak chłopiec![]()

Właśnie zupełnie inaczej wygląda ten wyrostek u Ciebie i u mnie na tym USG

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratulacjeDostałam dzisiaj wyniki nifty, jednak chłopiec![]()
inka2467 kiedy masz kolejną wizytę ?Mam prawie identyczne zdjęcie, na pierwszych prenatalnych usłyszałam, że na 80% dziewczynka. Teraz w między czasie miałam dwie wizyty u dwóch różnych lekarzy, z czego jeden stwierdził, że dziecku ewidentnie urosły narządy męskie, a po dwóch dniach drugi, że jak dla niego dziewczynka. Także czekam na następne prenatalne![]()
Ja już po zwykłej wizycie, prenatalne mam w sobotę, ale po wczoraj już wiem, że chłopiec na 98%, zostawiam sobie te 2% na sobotęinka2467 kiedy masz kolejną wizytę ?ja już odliczam do poniedziałku
![]()
Super daj znać koniecznie !Ja już po zwykłej wizycie, prenatalne mam w sobotę, ale po wczoraj już wiem, że chłopiec na 98%, zostawiam sobie te 2% na sobotę![]()
Wiesz co, na usg słabo cokolwiek widziałam, ze zdjęć zrobionych, które później dostałam, to miałam takie zrobione od dołu, gdzie dokładnie widać, że coś między nóżkami urosłoSuper daj znać koniecznie !Czy ten wyrostek wskazujący na dziewczynkę się „podniósł” ?
Widziałaś może różnice po USG ?
![]()
Byłam dziś na USG miałam przyspieszoną wizytę i u mnie też podobna sytuacja ponoć coś między nóżkami urosło , ale tak się wiercił bobas, że przez chwile mi tylko mignął siusiakWiesz co, na usg słabo cokolwiek widziałam, ze zdjęć zrobionych, które później dostałam, to miałam takie zrobione od dołu, gdzie dokładnie widać, że coś między nóżkami urosło![]()
Wytrzymaj do połówkowych, jak się dzidzia cała pokaże, to już na sto procent będziesz pewnaByłam dziś na USG miałam przyspieszoną wizytę i u mnie też podobna sytuacja ponoć coś między nóżkami urosło , ale tak się wiercił bobas, że przez chwile mi tylko mignął siusiak![]()
U nas jednak na 100% dziewczynkaWytrzymaj do połówkowych, jak się dzidzia cała pokaże, to już na sto procent będziesz pewnaJa już za dwa dni!
![]()
Ja myślę , że chłopiecA jak myślicie kto u mnie ?![]()