reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Dziewczyny, zadań Wam pytanie niezwiązane, jeśli wykraczamy poza temat to olejcie i nieodpisujcie. Mój ma chrześnice, widział ją ostatnio na komunie, zadzwoniła JEJ MATKA, że zaprasza nas na 18. Zwykły obiad, (termin na totalnie nie leży ale cóż) no i pytanie: ile w koperte? Ja chciałam 1500zl, ale jego rodzice uważają, że 3-4tys. Minimum.. serio tyle się daje? Przecież to miesiąc pracy...
Ja wychodzę z założenia dajesz tyle na ile możesz sobie pozwolić. Serio oddać całą wypłatę? 🤯

reklama
Dziewczyny, zadań Wam pytanie niezwiązane, jeśli wykraczamy poza temat to olejcie i nieodpisujcie. Mój ma chrześnice, widział ją ostatnio na komunie, zadzwoniła JEJ MATKA, że zaprasza nas na 18. Zwykły obiad, (termin na totalnie nie leży ale cóż) no i pytanie: ile w koperte? Ja chciałam 1500zl, ale jego rodzice uważają, że 3-4tys. Minimum.. serio tyle się daje? Przecież to miesiąc pracy...
A kolejna kwestia uwielbiam ludzi którzy sobie przypominają jak można kasę zgarnąć 😂 szczerze? Nie poszła bym.

Daje się tyle ile można by Wasz budżet nie ucierpiał. Niech ginie ta zasada "zesram się a nie dam się" bo 3-4 tys jeśli nie zarabia sie 10 tys miesięcznie to dla mnie absurdalne życzenie

Eeeeej, nie kojarzylam, że to tak krotko od owu wybacz... Więc może jednak zrob jeszcze ten test jutro. Rzeczywiście to dziwne 🧐
No krótko właśnie 😔 ale w maju też szybciej okres przyszedł z tym że o 5 dni, w sensie miałam 3 maja i 28 maja no a teraz jeśli to okres się rozkręca to byłby 7 lub 8 dni wcześniej 😒
Za dużo tu matematyki..

Na 18?? Szalona...szczerze, dałabym 500zl, to nie ślub czy chrzest..

reklama
Do góry