W 6dpo nie ma jeszcze implantacji więc o ciąży na razie nie ma mowyEdit: takie coś mi internet podpowiada Zobacz załącznik 1717004

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W 6dpo nie ma jeszcze implantacji więc o ciąży na razie nie ma mowyEdit: takie coś mi internet podpowiada Zobacz załącznik 1717004
Jeszcze jest opcja że pękły dwa pęcherzyki i są dwa ciałka żółteNie ma wytycznych, to tylko wskazuje, że ciałko żółte działa rewelacyjnie i dobrze przygotowuje na ewentualną ciążę więc tak czy siak muszę czekać jeszcze i ten progesteron nic nie mowi o ewentualnej ciąży
Cieszę się bo to oznacza, że hormony faktycznie działają super i owulacja była![]()
Biorę Luteinę dopochwową profilaktycznie od owulacji ale ona nie wpływa bardzo na wyniki krwi bo bardziej działa miejscowo podobnoO Pani ale piękny wynik!. Bierzesz coś czy tak naturalnie wysoki jest?
A ja tu czytam, ze może podwyższać jednak ta luteina. Uważam, ze trzeba podchodzić ostrożnie do tego wyniku jesli jest dodatkowe wsparcie luteiną, co nie zmienia faktu, ze owu na pewno była.Biorę Luteinę dopochwową profilaktycznie od owulacji ale ona nie wpływa bardzo na wyniki krwi bo bardziej działa miejscowo podobno![]()
W sumie to już nieistotne teraz czy podwyższa, czy nie, masz piękny wynik, to teraz Wszystkie tu czekamy na jeszcze piękniejsze dwie kreseczkiBiorę Luteinę dopochwową profilaktycznie od owulacji ale ona nie wpływa bardzo na wyniki krwi bo bardziej działa miejscowo podobno![]()
Dokładnie takW sumie to już nieistotne teraz czy podwyższa, czy nie, masz piękny wynik, to teraz Wszystkie tu czekamy na jeszcze piękniejsze dwie kreseczki![]()
I to aż do przesady wsłuchiwanie się w najmniejszy sygnał swojego ciałaDokładnie takteraz najgorsze kilka dni czekania, chyba żadna z nas nie lubi tego momentu od potwierdzenia owu do testowania....
Ja Ci już chyba tłumaczyłam, ale się powtórzę, bo uważam, że to warto wiedzieć.a co dokładnie lekarz powiedział? ja to jestem zawsze ciekawa takich rzeczymówił kiedy była mniej więcej?
Szanuję mega Twoje merytoryczne podejście.W 6dpo nie ma jeszcze implantacji więc o ciąży na razie nie ma mowy![]()