Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Omg ile? ;o to się nazywa ciążowy prozekProgesteron 43,60 w 6dporobi nadzieje
![]()
Progesteron 43,60 w 6dporobi nadzieje
![]()
wowProgesteron 43,60 w 6dporobi nadzieje
![]()
Czekamy na 2 kreski!!Nic w sumie nie mówił, oprócz tego, że była bo jest ciałko żółte, wtedy ja spytałam ile ma endometrium, zmierzył powiedział że 10mm i tyle, zapytałam jeszcze czy 14 dni po zastrzyku jak zrobię test to już będzie wynik wiarygodny/niezafałszowany powiedział że tak i w sumie tyle![]()
Ile???? To ja tu z moim 13 w zeszłym cyklu wyskoczyłamProgesteron 43,60 w 6dporobi nadzieje
![]()
O WOWProgesteron 43,60 w 6dporobi nadzieje
![]()
O Pani ale piękny wynik!Progesteron 43,60 w 6dporobi nadzieje
![]()
Edit: takie coś mi internet podpowiadaO WOWa są może jakieś wytyczne które mówią od jakiego proga można wnioskować że jednak to ciąża?
Bo ten Twój wygląda baaaardzo obiecująco!
Nie ma wytycznych, to tylko wskazuje, że ciałko żółte działa rewelacyjnie i dobrze przygotowuje na ewentualną ciążę więc tak czy siak muszę czekać jeszcze i ten progesteron nic nie mowi o ewentualnej ciążyO WOWa są może jakieś wytyczne które mówią od jakiego proga można wnioskować że jednak to ciąża?
Bo ten Twój wygląda baaaardzo obiecująco!