reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pozytywny test?

Manu98

Początkująca w BB
Kochane czy wy też widzicie tu dwie kreski?
Ostatnia miesiączka 28.05 zazwyczaj cykle nieregularne: 32 - 42 dni. Bardzo długo już się staramy bo od 08.24 czyli prawie rok, mam PCOS.
W ostatnich kilku dniach czułam rano posmak metalu w ustach i brak miesiączki więc zrobiłam testy dziś wieczorem, bo już nie mogłam do rana wytrzymać. Od zrobienia pierwszego testu, który jest po prawej stronie na zdjęciu do drugiego, który jest po lewej minęło 30 min.
Nawet jeśli jestem w ciąży to czy to normalne, że po za pobolewaniem obu jajników na przemian oraz posmakiem metalu rano w ustach nic więcej nie czuje? Od niczego mnie nie odrzuca, piersi nie bolą. Bo ja już sobie wkręcam, że to ciąża biochemiczna 😭 ratunku co sądzicie?

Załączniki

• att.1zkhaNzP4l4uXz_fgibS5l35MKyB18A6D-pR3QHhdfc.jpeg
    att.1zkhaNzP4l4uXz_fgibS5l35MKyB18A6D-pR3QHhdfc.jpeg
    385,7 KB · Wyświetleń: 180
  • att.NGDYKq1_UXZz3gsgYgJlKYlYdhH5FL2ZHWk1U3wMxIw.jpeg
    att.NGDYKq1_UXZz3gsgYgJlKYlYdhH5FL2ZHWk1U3wMxIw.jpeg
    32,6 KB · Wyświetleń: 72
reklama
To jest mocna kreska. Potwierdź badaniem bety i przyrostem po 48h. Zrób też poziom progesteronu.
Żadne objawy nie są obligatoryjne w ciąży. Możesz coś czuć, niekoniecznie musisz, zwłaszcza na tym etapie. Objawy mogą pojawić się później, a może ich nie być przez całą ciążę, to kwestia indywidualna.

To jest mocna kreska. Potwierdź badaniem bety i przyrostem po 48h. Zrób też poziom progesteronu.
Żadne objawy nie są obligatoryjne w ciąży. Możesz coś czuć, niekoniecznie musisz, zwłaszcza na tym etapie. Objawy mogą pojawić się później, a może ich nie być przez całą ciążę, to kwestia indywidualna.
Dziękuję bardzo bo już sobie wkręcam że ciąża biochemiczna 😭 że się staraliśmy 9 miesięcy z moim pcos i że coś może pójść nie tak

reklama
Do góry