reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

Odwiozłam dziś małą do żłobka, a tam na drzwiach wspaniała informacja 😍
„Wystąpił przypadek szkarlatyny”
jupijajej 🫣
byle do końca lipca i 3 tygodnie wolnego 🫡

reklama
O proszę. 😂 No chyba na to wychodzi, że preferują nocny tryb życia. 😄
Wczoraj do prawie północy mnie męczyło, ale potem udało się zasnąć.
Podobno jakieś bransoletki uciskowe są na mdłości? Ciekawe czy ten wynalazek działa.
Ja to mam, sea band. Ciężko stwierdzić, czy to działa. Od rana do wieczora w nich chodzę i raz jest lepiej raz gorzej, więc w sumie tak jak normalnie, choć mam wrażenie, że jednak trochę minimalizują te mdłości. Na pewno większy efekt po nich widzę niż po lekach bez recepty 🤷‍♀️

wlasnie sie umowilam na badania prenatalne na 21.07🙈 liczylam ze bedzie to trochę pozniej ale tak bylo wolne i tak wpisali😬
ja wlasnie zapisalam sie do tego super lekarza na prenatalne na 1 sierpnia 🙈 22 mam w salce wiec zobaczymy 😬 ale powiem wam ze zastanawiam sie ciągle nad tym żeby jakoś umówić wizytę na 9/10 lipca żeby zobaczyć czy wszystko ok. Strasznie się boję czekać aż do 22 lipca 😔

ja wlasnie zapisalam sie do tego super lekarza na prenatalne na 1 sierpnia 🙈 22 mam w salce wiec zobaczymy 😬 ale powiem wam ze zastanawiam sie ciągle nad tym żeby jakoś umówić wizytę na 9/10 lipca żeby zobaczyć czy wszystko ok. Strasznie się boję czekać aż do 22 lipca 😔
dobra, przegrałam sama ze sobą 😅 umówiłam prywatnie wizytę na 9 lipca 🙈

reklama
Jak to jest, prenatalne robi wam ten sam ginekolog czy gdzieś odsyłają?
Tak czytam, że czas na zrobienie od 11+0 do 13+6 i myślę, ciekawe jak będzie z terminami do mojej gin u której chcę prowadzić. 🙈

Do góry