Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie się zastanawiałam do kogo się z tym udać w razie coMi też wyszedl taki 3dc. Ale jeszcze krwawilam, 5dc rano już miałam bardzo niewyraźna ta pierwsza kreseczkę. Nie nakręcają się. Nie ma co panikwlac, a jak coś to komplet z krwi i do gina.
Mi też to nie przeszkadza, możecie siedzieć. Ale niech się wypowie ktoś komu to nie pasujeMi to dziewczyny zupełnie nie przeszkadza, gdybym była szefowa lipcowych kresek to bym was na ławeczkę wsadziła![]()
Jestem za tymMówiłam ,że powinna być pozycja "gościnnie" ijako emotka
![]()
![]()
Na swoje usprawiedliwienie mam tyle, że o moich dwóch kreskach dowiedziałyśmy się wszystkie jeszcze ostatniego maja, więc de facto cały czerwiec już byłam tu w takiej roli jak byłabym w lipcuMi też to nie przeszkadza, możecie siedzieć. Ale niech się wypowie ktoś komu to nie pasuje![]()
A Ty Kochana masz w planie jeszcze powtarzać betę przed wizytą? Czy czekasz cierpliwie?Tak, marzec, z OM 5.03 a z owulacji 09.03![]()
My ostatnio głównie tylko w okresie owulacyjnym, ale wtedy nawet dwa razy dziennieDziewczyny, jak często się seksicie? No kurde, ja mam ochotę a mój ,,nie ma owulacji raz dziennie wystarczy". No kurde...
Założenie kresek jest takie, że po pozytywnym teście jesteś do końca miesiąca i odchodzisz na mamuśki. Ma to na celu chyba to, żeby później na forum kreskowym nikt nie pisał za bardzo o ciąży itp. Bardzo Cię lubię, ale dla nowych dziewczyn to też może być dziwna sytuacja, że ktoś w ciąży siedzi na kreskach, bo ławeczka z założenia jest dla osób, które nie mogą w danym momencie się starać, ale bardzo by chciały. Także nie wiem czy to za bardzo już nie mija się z celem kresek.Dziewczyny, a ja chciałam Was zapytać czy przyjmiecie mnie w lipcowym wątku jako członka komisji do oceny sikańców czy mam sobie pójść już w pizdu?
Wiem do czego służy ten wątek, ale przyznam, że bardzo się do Was przywiązałam i chciałabym mieć możliwość dalej Was wpierać i czasem podnieść morale grupy czy coś.
Ale jeśli według którejkolwiek z Was byłoby to nietaktem to oczywiście zrozumiem i uszanuję to, także dajcie znać.
Miłego poniedziałku wszystkim!![]()
Odniosę się jeszcze do tego, zostałaś na czerwcowych bo ciążę wykryłaś na koniec miesiąca i nie byłaś jej pewna, a na czerwiec byłaś już wpisana na testowanie. Dlatego przeniosłaś się na ławeczkę, żeby dać sobie czas na to, czy z tą ciążą będzie ok. Teraz już jesteś pełnoprawnie w ciąży, dlatego moim zdaniem powinnaś przejść na mamusie. Gdyby każda z dziewczyn zostawała na kreskach tyle ile chce to te wątki mijały by się z celem.Na swoje usprawiedliwienie mam tyle, że o moich dwóch kreskach dowiedziałyśmy się wszystkie jeszcze ostatniego maja, więc de facto cały czerwiec już byłam tu w takiej roli jak byłabym w lipcu![]()