reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Mówiłam ,że powinna być pozycja "gościnnie" i ☕ jako emotka :) 😂🍀❤️
Jestem za tym 😁 tylko trzeba zaznaczyć, że to gościnnie jest dla dziewczyn, które są z nami na kreskach, zaszły w ciążę i chcą zostać kibicować i się udzielać, nie dla innych mamusiek czy randomowych osób 😉
@Pierwsze 🥰 pomysł o tym 😉

Edit: doczytalam, że jestes za 😁

Dziewczyny, a ja chciałam Was zapytać czy przyjmiecie mnie w lipcowym wątku jako członka komisji do oceny sikańców czy mam sobie pójść już w pizdu? 😁
Wiem do czego służy ten wątek, ale przyznam, że bardzo się do Was przywiązałam i chciałabym mieć możliwość dalej Was wpierać i czasem podnieść morale grupy czy coś. ❤️
Ale jeśli według którejkolwiek z Was byłoby to nietaktem to oczywiście zrozumiem i uszanuję to, także dajcie znać. 🌺
Miłego poniedziałku wszystkim! 💐
Założenie kresek jest takie, że po pozytywnym teście jesteś do końca miesiąca i odchodzisz na mamuśki. Ma to na celu chyba to, żeby później na forum kreskowym nikt nie pisał za bardzo o ciąży itp. Bardzo Cię lubię, ale dla nowych dziewczyn to też może być dziwna sytuacja, że ktoś w ciąży siedzi na kreskach, bo ławeczka z założenia jest dla osób, które nie mogą w danym momencie się starać, ale bardzo by chciały. Także nie wiem czy to za bardzo już nie mija się z celem kresek. :(

reklama
Na swoje usprawiedliwienie mam tyle, że o moich dwóch kreskach dowiedziałyśmy się wszystkie jeszcze ostatniego maja, więc de facto cały czerwiec już byłam tu w takiej roli jak byłabym w lipcu 🩷😇
Odniosę się jeszcze do tego, zostałaś na czerwcowych bo ciążę wykryłaś na koniec miesiąca i nie byłaś jej pewna, a na czerwiec byłaś już wpisana na testowanie. Dlatego przeniosłaś się na ławeczkę, żeby dać sobie czas na to, czy z tą ciążą będzie ok. Teraz już jesteś pełnoprawnie w ciąży, dlatego moim zdaniem powinnaś przejść na mamusie. Gdyby każda z dziewczyn zostawała na kreskach tyle ile chce to te wątki mijały by się z celem.

I ja naprawdę Was bardzo lubię, ale zasady zostały po coś utworzone i tak samo jak trzymamy się nie wstawiania randkowych kresek, tak samo trzymajmy się innych zasad.

Do góry