loumarie
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodź tam żmijoSpoko, ja mogę być na kanale mamusiowym tak jak było wyżej wspomniane - tak jaka jest koncepcja i zamysł twórczy wszystkich wątków.
Dokładnie ! To nie podlega nawet dyskusjiChodź tam żmijo![]()
Co tam nazmyślałaś na czacie? Bo też będę chciała wyłudzić betę i progaKocham Panie w moim luxmedzie, są super delikatnie i to pobranie zawsze idzie gładko.
Napisałam że jestem 10 dpo i zobaczyłam kreskę na teścieCo tam nazmyślałaś na czacie? Bo też będę chciała wyłudzić betę i progaa co miesiąc, coraz ciężej mi o to prosić
No ja nie wytrzymałam do piątku czyli 14dpoJa mam iść na proga i betę 11.07 to będzie 14dpo, ale nie wiem czy wytrzymam![]()
Mam plan sprawdzić w środę i w piątekA Ty Kochana masz w planie jeszcze powtarzać betę przed wizytą? Czy czekasz cierpliwie?![]()