reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Dzień dobry dziewczyny! Miłego dnia! ☕
Przyszły nam badania nasienia, rzućcie słowo otuchy 🥹 maz już jest umówiony do androloga, ja się zastanawiam czy w ogóle jest sens się stymulować przy takiej ruchliwości - a z drugiej strony przecież nadal to jest 400 000 ruchliwych plemników.

Ja się na tym dobrze nie znam, ale jakby miał jakąś infekcję?
Bo są leukocyty i kolor nie taki?

Ja dzisiaj pewnie peak, zobaczymy na monitoringu co się tam dzieje. Biorę inozytol od 2 cykli i NAC w tym cyklu i śluz był wczoraj (dzisiaj już nie zauważyłam póki co) ale póki co nie boli mnie podbrzusze tak jak ostatnie cykle, gdzie mnie paraliżowało czasem kłucie. To te suple tak by działały ?
W sobotę robię podwójne urodziny męża i synka, wyszło mi 18 osób i miał być grill, ale cały czas u nas pada i ma tak zostać tydzień 😒 we wtorek ruszamy nad morze i też pogoda do dupy. Ehh chociaż zmienię środowisko 😂

Załączniki

• IMG_9778.jpeg
    IMG_9778.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
12dpo test biały :(
Za duże nadzieje miałam w tym cyklu i teraz mi cholernie smutno. Biorę jeszcze do piątku duphaston 3x1 i acard. Ale nie wiem czy jest sens to przedłużać? W piątek też miałam iść na betę - bo moja lekarka nie ufa testom.
Czuję się tragicznie, dzisiaj 24dc a mnie bolą strasznie cycki, brzuch, jestem rozdrażniona i smutna. 🐒teoretycznie w niedzielę. Głupia naczytałam się w necie, że w cyklu po drożności wielu osobom się udaje…
Ja mimo wszystko czekałabym do terminu miesiączki i wtedy zrobiła test. Ja w czerwcu też za mocno liczyłam na to, że się uda i gdy się nie udało to byłam mega zawiedziona, aż lekki dołek mnie złapał. W tym miesiącu powiedziałam sobie, że już nie będę tak mocno się spinać żeby się udało, co ma być to będzie. Wiadomo, goni mnie praca, bo końcem sierpnia kończy mi się umowa, ale mój stres i tak nie przyspieszy ciąży.
Totalnie na luzie robię teraz owulaki, dziś 14dc a są mega słabe kreski... Znów czeka mnie długi cykl i późna owulacja.

Do góry