reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
A powtarzałaś jeszcze testy ? W sensie po tym co wyszedł bialy? Kurcze Twoja kreska była naprawdę obiecująca 😟
Tak, na pinku we wtorek wieczorem totalnie biało, na facelle w środę wychodziły jakieś cienie, ale po czasie. Dziś jeszcze zrobiłam check&go to biało, dopiero po czasie jak zerknęłam to był cień, ale wiadomo, że to nic nie znaczy.

Te facelle z tego co czytam to mają wyraźne kreski fabryczne, więc miałam po prostu pecha. Tylko chciałabym, żeby już ten okres przyszedł...

Tak, na pinku we wtorek wieczorem totalnie biało, na facelle w środę wychodziły jakieś cienie, ale po czasie. Dziś jeszcze zrobiłam check&go to biało, dopiero po czasie jak zerknęłam to był cień, ale wiadomo, że to nic nie znaczy.
A nie myślałaś jednak zrobić bety? Może tam coś jednak skacze? Żeby chociaż wykluczyć, że nic się nie dzieje...
Ja na facelle nigdy nie miałam kreski fałszywej, a trochę ich zrobiłam.

A nie myślałaś jednak zrobić bety? Może tam coś jednak skacze? Żeby chociaż wykluczyć, że nic się nie dzieje...
Ja na facelle nigdy nie miałam kreski fałszywej, a trochę ich zrobiłam.
Myślałam zrobić betę w poniedziałek, jeśli nic do tego czasu się nie wyjaśni, ale chyba pojadę dzisiaj, bo też już mi przeszło przez myśl, czy to nie cp... Chociaż jak faktycznie miałam cp to te kreski mimo wszystko były wyraźne, nawet przy niskiej becie. Ale z drugiej strony liczyłam, że szybciej ten okres dostanę. A brzuch raz boli, raz nie i ciężko cokolwiek przewidzieć

reklama
Do góry