kami1094
Fanka BB :)
Przypomnij - skąd jesteś?Ja do srody
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przypomnij - skąd jesteś?Ja do srody
![]()
Centalna PolskaPrzypomnij - skąd jesteś?Trzeba Cię odwiedzić i wyperswadować?
![]()
Beta przyrosła prawdilowo, tego się trzymaj! Przyrost jest w normieGinekolog napisał to samo co myślałyśmy- żeby powtórzyć betę w środę... Eh... A jutro mam z mężem 4 rocznicę ślubuciekawe co wyjdzie z Tego prezentu - hicior czy bubel...
Nie planuj, że od razu okres, bo może jeszcze będzie z tego ciążasmutno, ale ci zazdroszczę, że już jest .. bo mi się tak przesunęło przez tą owulację w 22/23dc, że teraz muszę poczekać jeszcze na okresa też bym miała już planowo
możesz już planować kolejny cykl![]()
Ginekolog napisał to samo co myślałyśmy- żeby powtórzyć betę w środę... Eh... A jutro mam z mężem 4 rocznicę ślubuciekawe co wyjdzie z Tego prezentu - hicior czy bubel...
Pati, ja wiem, że będzie okresNie planuj, że od razu okres, bo może jeszcze będzie z tego ciąża![]()
Trzeba wierzyć w tego kropkaNapisałam sms do ginekologa bo tel nie odebrał, pewnie to samo co my tutaj wszystkie powie- żeby powtórzyć betę... Ja już opłakuje to wszystko i się boje ,że poronień albo kolejna pozamaciczna będzie... A miało być tak pięknie...
Kiedyś staraczka teraz czlowiek sraczkaJa do srody
![]()