Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mydło glasowane np. z RossmannaCzym spieracie plamy z kupki?
Miesiączka przyszła. Wizyta umówiona na 7 sierpnia... próba nr 2 rozpoczęta![]()
A jak tam z odkładaniem synka? Nadal lubi być noszony?Czym spieracie plamy z kupki?
Jejku tragedia... chyba jest coraz gorzej. Teraz chyba coś mu się z kupka stabilizuje i do tego steka i bąki puszcza. Nawet mąż już go nie może uspokoić. Jest spokojny i nie płacze tylko przy cycku i jak zaśnie na cycku...A jak tam z odkładaniem synka? Nadal lubi być noszony?
A co z chustą.Jejku tragedia... chyba jest coraz gorzej. Teraz chyba coś mu się z kupka stabilizuje i do tego steka i bąki puszcza. Nawet mąż już go nie może uspokoić. Jest spokojny i nie płacze tylko przy cycku i jak zaśnie na cycku...nie mogę wyjść z nim na spacer ani nic zrobić
tylko siedzę i karmie... i przytulam... podobno jest lato, wakacje a ja żałuję że to nie zima bo i tak nie korzystam z pogody.
leci nam 6 tydzień
Ps. Nie jest głodny bo przybiera ponad normę na wadze. Kupki oczywiście robi, kilka dziennie
Nawet tego nie ogarnęłam jeszcze...A co z chustą.
A patrzyłaś tego instagrama ?Nawet tego nie ogarnęłam jeszcze...
TakA patrzyłaś tego instagrama ?