Hermeneg
Fanka BB :)
Tak coś czułam, że możesz sie zaskoczyć dlatego o tym napomknęłam z ranaKUR.WA MAC JESTEM W CIĄŻY
Beta 16.7, progesteron 26

Kciuki za przyrost!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak coś czułam, że możesz sie zaskoczyć dlatego o tym napomknęłam z ranaKUR.WA MAC JESTEM W CIĄŻY
Nie wiem dokładnie który dpo, obstawiam 9/10, dc 27.Który dzień cyklu lub dpo?
Wyluzowanie weselneTu akurat rada o wyluzowaniu jest zakazana![]()
PięknieJest cień![]()
Gratulacje!KUR.WA MAC JESTEM W CIĄŻY
Właśnie mam wrażenie że nic nie widać, trzeba się przypatrzeć i już trochę schiza weszła na głowęPięknieu Ciebie przy tak niewielkiej becie te kreski są już całkiem fajnie widoczne, dlatego ja już naprawdę nie będę ufać tym cieniom
Dobra, ja się wypisuję z tej grupyWłaśnie mam wrażenie że nic nie widać, trzeba się przypatrzeć i już trochę schiza weszła na głowęale pisałam do znajomej ginekolog i kazała jechać na wakacje, oszczędzać sie i najlepiej prosto z samolotu na betkę, także tak zrobimy.
Dobra, ja się wypisuję z tej grupyczy któraś tutaj potrafi się cieszyć faktem, że zaszła w ciążę?!
![]()