callina
Fanka BB :)
ciesz się!Dam
Idę właśnie po pudełku bo chce mu tam włożyć ubranko i list od dzidziusia, może się za bardzo cieszę ale kurde, chyba mogę się cieszyć?

będzie wszystko dobrze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ciesz się!Dam
Idę właśnie po pudełku bo chce mu tam włożyć ubranko i list od dzidziusia, może się za bardzo cieszę ale kurde, chyba mogę się cieszyć?
To ja tylko mlyko na paznokciach lubiePóki co lewa ręką.
Muszę teraz nadmiar skórek wyciąć i będzie okej![]()
Te słowa działają na mnie jak płachta na byka - sorkimialo być po prostu po ślubie hihi![]()
Ciesz się - każdą chwilą! Póki trwa i niech trwa jak najdłużej!Dam
nie chciałam nikogo urazić, po prostu miałam tak samo jak @niezapominajka876, że dopiero po ślubie zaskoczyłoTe słowa działają na mnie jak płachta na byka - sorkimam uraz przez babcię męża. Pierwszy biochem mieliśmy w narzeczeństwie a w ciążę z córką zaszłam ok 1.5 mc po ślubie i babcia stwierdziła ,że już raz mi gratulowała i jak się skończyło a później dodała ,że "najwidoczniej miało być ślubne"
Wybaczcie dziewczynymi po prostu odbija,gdy to słyszę
Ciesz się słońce. Masz z czegoDam
nie chciałam nikogo urazić, po prostu miałam tak samo jak @niezapominajka876, że dopiero po ślubie zaskoczyło
Może chodziło po prostu o to wyluzowanie
GratulacjęJa w to nie wierzę, muszę sprawdzić przyrost od razu po powrocie z wakacji, zaraz siknąć na test. Masakra, akurat przed wyjazdem. Będę tam sikać na testy rano jak pojebana i 8 sierpnia od razu na betę