reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
mialo być po prostu po ślubie hihi 🤭
Te słowa działają na mnie jak płachta na byka - sorki 🙄 mam uraz przez babcię męża. Pierwszy biochem mieliśmy w narzeczeństwie a w ciążę z córką zaszłam ok 1.5 mc po ślubie i babcia stwierdziła ,że już raz mi gratulowała i jak się skończyło a później dodała ,że "najwidoczniej miało być ślubne"
Wybaczcie dziewczyny 🫂 mi po prostu odbija,gdy to słyszę

Poszłabym teraz na betę żeby zobaczyć czy cokolwiek rośnie. Wiem że to bez sensu, ale czuję że oszaleje na wakacjach nie mając możliwości badań.

Te słowa działają na mnie jak płachta na byka - sorki 🙄 mam uraz przez babcię męża. Pierwszy biochem mieliśmy w narzeczeństwie a w ciążę z córką zaszłam ok 1.5 mc po ślubie i babcia stwierdziła ,że już raz mi gratulowała i jak się skończyło a później dodała ,że "najwidoczniej miało być ślubne"
Wybaczcie dziewczyny 🫂 mi po prostu odbija,gdy to słyszę
nie chciałam nikogo urazić, po prostu miałam tak samo jak @niezapominajka876, że dopiero po ślubie zaskoczyło

Może chodziło po prostu o to wyluzowanie

Ostatnia edycja:
Ja teraz bez testów owu. Nawet nie mam kiedy ich robić, motorek w 🍑 codziennie i nawet zapomniałam ich kupić, patrzę teraz w kalendarzyk, a tu zaczynają się płodne. Niech to zadziała u mnie jak u @niezapominajka876 🙏
Liczyłam mocno na lipiec bo mąż był w domu i mogliśmy spokojnie sie starać, teraz w niedzielę znów wyjeżdża więc szanse ogromnie maleją.
Nowy gin kazał zbadać prolaktyne (nie zdążyłam w tym cyklu) kortyzol i trombofilie (ciąże z synkiem przyjmowałam profilaktycznie heparynę i acard, stary gin powiedział, że jak tylko będę miała pozytywny to dzwonić bo trzeba się zabezpieczyć z każdej strony, czyli znow mi chce dać zastrzyki bez badania, a nowy chce to najpierw sprawdzić tak jak powinno być )

reklama
Do góry