callina
Fanka BB :)
raczej nie sąNa tym niżej ja coś widzę ale nie wiem co to za testy więc ch.. wie czy są godne zaufania![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
raczej nie sąNa tym niżej ja coś widzę ale nie wiem co to za testy więc ch.. wie czy są godne zaufania![]()
Też po ciąży dopiero zaczęłam czuć owulację.A ja jestem w szoku. Z ciekawości zrobiłam owulaka i zobaczcie, jaki blady. No na żywo kreska jest trochę ciemniejsza, ale wciąż powiedziałabym, że to jeszcze kilka dni do piku. Teraz jestem ciekawa, czy może nie było tak, że mi się pik pokazywał już po owulacji? Chociaż to bez sensu, bo ja zazwyczaj jednak to pęknięcie czuję i w miarę zgadza się to z tym co na testach. A może te pęcherzyki nie pękały a zamieniały się w torbiele i dlatego to tak bolało? Przed ciążą z synem ja w ogóle nie czułam owulacji a po ciąży nagle zaczęłam czuć mocno. Tyle pytań bez odpowiedziw każdym razie zaczęłam się teraz pozytywnie nastawiać na ten cykl, a ostatnio już byłam całkiem zrezygnowana
Póki co lewa rękąDaj znać jak wyszły!
Ja właśnie wyszłam z bety i prozka, ale nie trzymamy kciuków, każdy wynik będzie okto bardziej kontrolnie przed wakacjami
no ja też temu nie ufam totalnie tylko pytam czy mnie wzrok nie myli..Coś tam widać, ale ja takim cieniom już nie ufam, szczególnie jak to jakieś chińskie testy. A ile jesteś dpo?
No pamiętam tę akcję. Czyli i tak jeszcze dość wcześnieno ja też temu nie ufam totalnie tylko pytam czy mnie wzrok nie myli..
hmm właśnie ciężko stwierdzić, bo to ogólnie według mądrej pani doktor cykl bezowulacyjnya owulacja przesunąła się, a ja przestałam robić testy. zrobiłam randomowo test 23.07 i był super mocny pik więc plus minus 8-9 dni
![]()
14dc ale wczoraj na monitoringu miałam pęcherzyki 19 i 17 mm i do tego porównuję. Bo patrząc na to że w 8dc nie było jeszcze nic, to one dość szybko rosną, czyli dziś pewnie będą już miały 21 i 19 to na dobrą sprawę jutro/pojutrze mogłyby same z siebie pęknąćTeż po ciąży dopiero zaczęłam czuć owulację.
A który masz dzień cyklu?
akcja roku xD teraz nie wiem czy bardziej nie ufam chińskim testom czy lekarzomNo pamiętam tę akcję. Czyli i tak jeszcze dość wcześnie
może zaraz będzie ciemnieć. Masz zapas testów?14dc ale wczoraj na monitoringu miałam pęcherzyki 19 i 17 mm i do tego porównuję. Bo patrząc na to że w 8dc nie było jeszcze nic, to one dość szybko rosną, czyli dziś pewnie będą już miały 21 i 19 to na dobrą sprawę jutro/pojutrze mogłyby same z siebie pęknąć
Mam, ale godzinę temu robiłam zastrzyk (ovitrelle) i on chyba zafałszowuje te testy. Ale z ciekawości będę robićmoże zaraz będzie ciemnieć. Masz zapas testów?
Zdecydowanie może zafałszowywać. Owulaki mylą lh z hcg.Mam, ale godzinę temu robiłam zastrzyk (ovitrelle) i on chyba zafałszowuje te testy. Ale z ciekawości będę robić