Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi zajść w pierwszą ciążę od cp z grudnia 23r pomogły globulki feminum pregnaDziewczyny mam pytanie, co używacie z takich rzeczy wspomagających przy staraniach?Coś polecicie? U mnie w sumie nigdy starania za długo nie trwały więc tylko kwas foliowy + zwykłe witaminki ale widzę i czuję że po tej cp i operacji jest inaczej. W poprzednich dwóch cyklach wiesiołka wzięłam do owu , teraz jakoś nie ale wrócę też do tego.
Jak ja sie martwiłam ze sie juz nie odezwieszMi zajść w pierwszą ciążę od cp z grudnia 23r pomogły globulki feminum pregna
@LadyStrejser ja jednak wierzę, że z nami zostaniesz. Może wśród rezerwowych - cokolwiek. Zbyt mocno los Cię doświadczył tym wszystkim, ale jestem pełna wiary, że u Ciebie to słońce za świeci.Jak ja sie martwiłam ze sie juz nie odezwiesz![]()
Byłaby kurw.a w wielkim szoku@niezapominajka876 ale pewnie byś się zdziwiła pozytywną betką, co?![]()
tak jak ja w tym cyklu jakby coś serio wyszłoByłaby kurw.a w wielkim szoku
a widzicie też jakieś ch*nicienie na tych moich testach?
Ja mam z firmy alinessJa akurat za żelami nie przepadamale inozytol sprawdzę
a który bierzesz bo widzę że są jakieś i w tabletkach i w saszetkach?