reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Dziewczyny mam pytanie, co używacie z takich rzeczy wspomagających przy staraniach? 😵‍💫Coś polecicie? U mnie w sumie nigdy starania za długo nie trwały więc tylko kwas foliowy + zwykłe witaminki ale widzę i czuję że po tej cp i operacji jest inaczej. W poprzednich dwóch cyklach wiesiołka wzięłam do owu , teraz jakoś nie ale wrócę też do tego.

Dzień dobry ☕

@93kora kusisz tymi paznokciami 😜 ale musiałabym wszystko od nowa pokupować 😆

@ka.an92 Tulę za 🐒 🫂

@niezapominajka876 ale pewnie byś się zdziwiła pozytywną betką, co? 😀
Ja kupowałam wszystko prócz lampy. Tzn miałam tam jeszcze jakieś cleanery , primery . Resztę dokupowałam. Powiem Ci szczerze jak patrzyłam ceny tutaj na miejscu to trochę musiałabym zapłacić za wszystko co domòwiłam .
A zamówiłam na shein xD. Wyszło dużo taniej i dużo więcej 😁

Dziewczyny mam pytanie, co używacie z takich rzeczy wspomagających przy staraniach? 😵‍💫Coś polecicie? U mnie w sumie nigdy starania za długo nie trwały więc tylko kwas foliowy + zwykłe witaminki ale widzę i czuję że po tej cp i operacji jest inaczej. W poprzednich dwóch cyklach wiesiołka wzięłam do owu , teraz jakoś nie ale wrócę też do tego.
Ja biorę inozytol przez cały cykl i zaczęliśmy też stosować ten żel fertilsafe plus

Dzień dobry 😁
ja jestem nieprzygotowana na testowanie, mam tylko jakieś chińskie testy z aliexpres. ale są jakieś felerne, bo jak włożyłam do moczu to tak jakby ta druga kreska się w ogóle nie wybrawiała. Ogólnie jakieś są do dupy.
Zrobiłam dwa i patrzcie jak wyglądają po czasie oczywiście...

Załączniki

• IMG_20250731_090002145_HDR~2.jpg
    IMG_20250731_090002145_HDR~2.jpg
    463,4 KB · Wyświetleń: 99
Dzień dobry 😁
ja jestem nieprzygotowana na testowanie, mam tylko jakieś chińskie testy z aliexpres. ale są jakieś felerne, bo jak włożyłam do moczu to tak jakby ta druga kreska się w ogóle nie wybrawiała. Ogólnie jakieś są do dupy.
Zrobiłam dwa i patrzcie jak wyglądają po czasie oczywiście...
Ja jednak bym odpuściła testy jakieś no name, masz możliwość kupić z rosska facelle albo pinka?

reklama
Do góry