reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Nie będę szukać przyczyn... Już zakończyliśmy starania, mąż mi powiedział ,że już nie chce ryzykować i żebyśmy przez to przechodzili kolejny raz,że 4 straty wystarczą... Wątpię - grubo wątpię,że się nam to odmieni...

Wierzę, że podjęliście najlepszą dla Was ale wiem jak bardzo trudną decyzję 🫂

Nie będę szukać przyczyn... Już zakończyliśmy starania, mąż mi powiedział ,że już nie chce ryzykować i żebyśmy przez to przechodzili kolejny raz,że 4 straty wystarczą... Wątpię - grubo wątpię,że się nam to odmieni...
Rozumiem Cie, gdyby u mnie teraz (odpukac) coś się podziało, to też już koniec, definitywny.
Trzymaj się.

Ja czuje po prostu pustkę.
Rozmawiałam z ginekologiem i powiedział,że to ciąża biochemiczna i na dniach dostanę okresu.
Mówił,że wyklucza raczej pozamaciczną ciążę właśnie przez progesteron i brak krwawienia/plamienia i za parę dni mam sprawdzić czy beta spada.
Gdy będę miała mocne skurcze i bóle i obfite krwawienia to na Sor i od następnego cyklu mogę się dalej starać.
Ale podjęłam przed chwilą z mężem decyzję,że to jest nasza ostatnia strata i nie będziemy dalej próbować. Córka będzie jedynaczką.
To mój 3 biochem,w sumie straciłam 4 ciążę...
Dobrze, że jesteście w tym razem a nie osobno.
Bardzo mi przykro z Twojego, Waszego powodu ale podjeliscie razem tą decyzję. Mam ogromną nadzieję, że jeszcze słońce dla Ciebie zaświeci mimo rozdartego serca.
Cieszcie się teraz sobą.

Mam jeszcze nadzieję, że wpadniesz do Nas tutaj i powiesz "Dziewczyny, jestem w ciąży to już 7 tydzień, wszystko jest w porządku" .

Bardzo mocno Cię przytulam 🫂♥️

Dziewczyny, możecie mi powiedzieć jak się robi ten zastrzyk ovitrelle? Wcześniej robił mi lekarz a jutro mam zrobić sama. To się daje normalnie w brzuch jak heparynę?

reklama
Dziewczyny, możecie mi powiedzieć jak się robi ten zastrzyk ovitrelle? Wcześniej robił mi lekarz a jutro mam zrobić sama. To się daje normalnie w brzuch jak heparynę?

Tak, w brzuch 😊
Mój mąż jak miał mi robić zastrzyki to oglądał filmiki na Youtubie 😀
Wszystko pokazywała nam Pani pielęgniarka w Klinice ale potrzebował się jeszcze dokształcić 🤣

Do góry