Nicky95
Fanka BB :)
Boże czekoladę to ja tabliczkami pochłaniam zawsze przed okresem i w trakcieU mnie to samo plus czekolada![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże czekoladę to ja tabliczkami pochłaniam zawsze przed okresem i w trakcieU mnie to samo plus czekolada![]()
Strasznie mi przykroI po ptakach...
Zobacz załącznik 1714643
Bardzo bardzo mi przykroI po ptakach...
Zobacz załącznik 1714643
I po ptakach...
Zobacz załącznik 1714643
A ja dziękuję że mogłam troszkę tych buteleczek wpisaćDziewczyny, jutro koniec lipca, chciałabym bardzo podziękować za wspólny czas, @Pierwsze 🥰 Tobie za prowadzenie mojego szczęśliwego miesiąca
Czekam na Was na mamusiach, trzymam mocno kciuki za każdą!
Będę się udzielać na wątku o pogaduchach, wpadajcie tam!
Powodzenia w sierpniu, będę was podglądać!
Oby oby tak byłoAni się obejrzymy a będziemy pisały "szok, że ten rok się już kończy"
Obyśmy to pisały już wszystkie na wątku mamusiowym![]()
Będę na sierpniowych rozsyłać ciążowe zarazki i podglądać co tam u wasA ja dziękuję że mogłam troszkę tych buteleczek wpisać
Gratulacje dziewczynyiiii zabierzcie nas ze sobą
![]()