reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Jak ja sie martwiłam ze sie juz nie odezwiesz ❤️‍🩹
Coś tam się odezwę 🙂
Lipiec jeszcze trwa...
Dam znać jak tam sobotnia beta.
Mój mąż 💩 jest,ciągle się pyta jak się czuje... A najgorsze jest to,że prócz bólu zatok i gardła (grypsko jakieś) to mi nic nie jest... No w sumie to nie wiem czy najgorsze - dziwne ooo - to będzie dobre słowo- dziwne.
Przy ostatnim biochemię miałam takie bóle brzucha jakbym milion pompek zrobiła ale to był wcześniejszy etap,tydzień różnicy jakoś...

reklama
A ja jestem w szoku. Z ciekawości zrobiłam owulaka i zobaczcie, jaki blady. No na żywo kreska jest trochę ciemniejsza, ale wciąż powiedziałabym, że to jeszcze kilka dni do piku. Teraz jestem ciekawa, czy może nie było tak, że mi się pik pokazywał już po owulacji? Chociaż to bez sensu, bo ja zazwyczaj jednak to pęknięcie czuję i w miarę zgadza się to z tym co na testach. A może te pęcherzyki nie pękały a zamieniały się w torbiele i dlatego to tak bolało? Przed ciążą z synem ja w ogóle nie czułam owulacji a po ciąży nagle zaczęłam czuć mocno. Tyle pytań bez odpowiedzi 🙈 w każdym razie zaczęłam się teraz pozytywnie nastawiać na ten cykl, a ostatnio już byłam całkiem zrezygnowana

Załączniki

• IMG_20250731_100041.jpg
    IMG_20250731_100041.jpg
    716,2 KB · Wyświetleń: 26
Coś tam się odezwę 🙂
Lipiec jeszcze trwa...
Mój mąż 💩 jest,ciągle się pyta jak się czuje... A najgorsze jest to,że prócz bólu zatok i gardła (grypsko jakieś) to mi nic nie jest... No w sumie to nie wiem czy najgorsze - dziwne ooo - to będzie dobre słowo- dziwne.
Przy ostatnim biochemię miałam takie bóle brzucha jakbym milion pompek zrobiła ale to był wcześniejszy etap,tydzień różnicy jakoś...
Ja np biochem z betą ok 400 przeszłam niezauważalnie, okres przyszedł tylko 2-3 dni później, gdyby nie to że się staraliśmy, to bym o ciąży nie wiedziała..

a widzicie ten ch*ujocień co ja?
zrobię jeszcze te g*wniane testy wieczorem albo jutro rano, bo na razie nie mam jak kupić innych.. 🙈 jeszcze mnie rozłożyło konkretnie...

Załączniki

• IMG_20250731_090002145_HDR (1) (1).jpg
    IMG_20250731_090002145_HDR (1) (1).jpg
    130,1 KB · Wyświetleń: 65
Coś tam się odezwę 🙂
Lipiec jeszcze trwa...
A badalas prolaktynę ? Może warto ? Może masz wysoka jak ja? Co prawda miałam jedna biochem wykryta ale miały bardzo niewielkie wartości ale ja wyłapałam. I potem później zaszłam w kolejna ale było puste jajo i od tego czasu nic nic i postanowiłam że zrobię prolaktynę. Ja jestem po 3 stratach nie liczę biochem i jak zajdę to będzie 7 ciaza . Też nie chciałam próbować już mówiłam mężowi ale dałam sobie trochę czasu . I zaczęliśmy znowu . Chciałabym ta miłość/pustkę" przelać " na kolejnego bobaska. Cieszę że mamy nasze dwie córki ale jednocześnie mam w sobie taki żal po pochowaniu naszego synka że chciałabym jeszcze jedno mieć . Oczywiście jestem już obsrana jak uda nam się że będe cięgle się obawiać żeby było wszystko git ale to tak już chyba jest po stratach 🤷
Glowa do góry będzie jeszcze pięknie 🌞
Może samo przyjdzie, ot tak i będziecie mile zaskoczeni 🤞🏻🫂

reklama
Ja np biochem z betą ok 400 przeszłam niezauważalnie, okres przyszedł tylko 2-3 dni później, gdyby nie to że się staraliśmy, to bym o ciąży nie wiedziała..
No ja przy pierwszym biochem betę badałam to była 10.12 a dwa dni później na poziomie 4, przy drugim nawet nie zdążyłam zbadać. Przy cp miałam prawidłowy przyrost ale plamienia,beta spadła i urosła ale już nieprawidłowo i na stół operacyjny.
Moje siostry np nigdy nie badały bety a ciąże normalnie przeszły, urodziły... Ehhh dajemy sobie na luz,może się coś odwidzi za rok ,może za pół roku a może wcale - zobaczymy co życie przyniesie

Do góry