reklama
Nelka85
Fanka BB :)
Mi lekko pomaga jak go biorę jedząc coś tłustego. I tylko toMacie jakieś sposoby na zawroty głowy po progesteronie? W weekend można było przeżyć, ale dzisiaj jak trzeba być w pracy jest ciężkoNajgorzej jest po porannej dawce.
Hermeneg
Dziękuję za kciukijuż jestem po z 5 pęcherzyków pobrali 2 komórki czy dojrzałe niestety nie wiem
jutro mam dostać jakiekolwiek informacje
Trzymam dalej kciuki i nie puszczam!

dankol50@wp.pl.
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, doktor zlecil mi biopsję endometrium z oceną komorek CD138 i Cd56, mam wykonać około 20 dc. Czy nie lepiej polaczyc to m od razu z histeroskopia? Doktor nie widzi sensu.
lady_in_blue
U mnie biopsja nie wykazała stanu zapalnego ale w czasie histero obraz endometrium według lekarza był podejrzanyDziewczyny, doktor zlecil mi biopsję endometrium z oceną komorek CD138 i Cd56, mam wykonać około 20 dc. Czy nie lepiej polaczyc to m od razu z histeroskopia? Doktor nie widzi sensu.

Więc w sumie to ja nie wiem jaki sens ma biopsja w ciemno

dankol50@wp.pl.
Zaciekawiona BB
No właśnie, już bym wolała zrobić to razem i miec pewność... A czy histerskopie z biopsja w jakim dniu cyklu miałaś?U mnie biopsja nie wykazała stanu zapalnego ale w czasie histero obraz endometrium według lekarza był podejrzanyi tak dostałam antybiotyki
Więc w sumie to ja nie wiem jaki sens ma biopsja w ciemno![]()
lady_in_blue
Na tabletkach anty więc w zasadzie chyba bez znaczenia jaki to był dzień cyklu ;pNo właśnie, już bym wolała zrobić to razem i miec pewność... A czy histerskopie z biopsja w jakim dniu cyklu miałaś?
dankol50@wp.pl.
Zaciekawiona BB
Aha, doktor kazał mi zrobić biopsję około 20 dc, ale teraz czytam że histeroskopia powinna być wykonana zaraz po miesiączce i nie wiem czy to można połączyć razem...Na tabletkach anty więc w zasadzie chyba bez znaczenia jaki to był dzień cyklu ;p
spoko23
Ja miałam teraz łączoną biopsję z histero właśnie ok. 20 DC - tak zalecił mi lekarz, któremu ufam 100%. Ale miałam też w ubiegłym roku robioną histeroskopię w pierwszej połowie cyklu.Aha, doktor kazał mi zrobić biopsję około 20 dc, ale teraz czytam że histeroskopia powinna być wykonana zaraz po miesiączce i nie wiem czy to można połączyć razem...
Ogólnie warto zrobić oba badania naraz, bo histeroskopia pokaże też czy endometrium wygląda w porządku.
reklama
Trzymam dalej kciuki i nie puszczam!![]()