Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przyjęcie dawki przed badaniem ma wpływ na wynik (poza Duphastonem). Mi lekarka kazała na cyklu sztucznym sprawdzać przed lekami, żeby zobaczyć jak wyglądają spadki w okienku bez leków.Dziewczyny powiedzcie mi jak badałyście progesteron w drugim dniu po transferze to przed przyjęciem porannej dawki progesteronu czy po? I czy przyjęcie porannej dawki może mieć wpływ na wynik?
Ale przynajmniej wiesz, że dobrze go przyswajasz.Tak podejrzewałam bo nie wiedziałam tego że mam nie brać i wzięłam poranną dawkę i wyszło mi 82ng/ml![]()
Pomysl sobie ze to możnaby przełożyć na 7 dzień po owulacji, mogłoby być wtedy już plamienie implantacyjne i po dniu, dwóch mógłby wyjść teżDziewczyny, czy możliwe jest plamienie implementacyjne 2 dpt 5-dniowej blastki? Dziś wieczorem zauważyłam różowe plamienie, trochę się stresuje czy leki na pewno działająbo wydaje mi się to strasznie wcześnie.
Myślę, że jest możliwe. Ja 6dpt miałam betę 40, a 4dpt rano cień, który popołudniu był już bardziej widoczny. Kiedy badasz progesteron?Dziewczyny, czy możliwe jest plamienie implementacyjne 2 dpt 5-dniowej blastki? Dziś wieczorem zauważyłam różowe plamienie, trochę się stresuje czy leki na pewno działająbo wydaje mi się to strasznie wcześnie.
O to super efekt. A jaki bralas koenzym? Ja mialam teraz tylko jeden zarodek 4BC (nie bralam nic), w poprzedniej mialam co prawda 3 zarodki - ale byly z tego 3 biochemy. Zaczelam brac od 3 dni koenzym Q10 ze Swansona (ubichinon, ale chyba kupie ubichinol i zamienie), niacynę (to chyba B3), inozytol+cholina+B6, wit. A+E, mama dha, kwas foliowy, magnez. Zobaczymy czy da to jakiś wymierny efekt.Ja zaczęłam po nieudanym transferze początkiem czerwca , dorzuciłam większe dawki witaminy D3 , kwasu foliowego , B12 oraz Qenzym punkcje miałam 1 sierpnia , efekt wow bo udało się uzyskać 6 zarodków .
Mąż brał TenFertin On ,
W poprzedniej stymulacji nie brałam tak suplementów i efekt był - 1 zarodek …więc jak dla mnie to coś dało nawet jak brałam krótko