reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny powiedzcie mi jak badałyście progesteron w drugim dniu po transferze to przed przyjęciem porannej dawki progesteronu czy po? I czy przyjęcie porannej dawki może mieć wpływ na wynik?

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi jak badałyście progesteron w drugim dniu po transferze to przed przyjęciem porannej dawki progesteronu czy po? I czy przyjęcie porannej dawki może mieć wpływ na wynik?
Przyjęcie dawki przed badaniem ma wpływ na wynik (poza Duphastonem). Mi lekarka kazała na cyklu sztucznym sprawdzać przed lekami, żeby zobaczyć jak wyglądają spadki w okienku bez leków.

Dziewczyny, czy możliwe jest plamienie implementacyjne 2 dpt 5-dniowej blastki? Dziś wieczorem zauważyłam różowe plamienie, trochę się stresuje czy leki na pewno działają 🙄 bo wydaje mi się to strasznie wcześnie.

Dziewczyny, czy możliwe jest plamienie implementacyjne 2 dpt 5-dniowej blastki? Dziś wieczorem zauważyłam różowe plamienie, trochę się stresuje czy leki na pewno działają 🙄 bo wydaje mi się to strasznie wcześnie.
Pomysl sobie ze to możnaby przełożyć na 7 dzień po owulacji, mogłoby być wtedy już plamienie implantacyjne i po dniu, dwóch mógłby wyjść też ☺️

Myślę, że jest możliwe. Ja 6dpt miałam betę 40, a 4dpt rano cień, który popołudniu był już bardziej widoczny. Kiedy badasz progesteron?

reklama
Ja zaczęłam po nieudanym transferze początkiem czerwca , dorzuciłam większe dawki witaminy D3 , kwasu foliowego , B12 oraz Qenzym punkcje miałam 1 sierpnia , efekt wow bo udało się uzyskać 6 zarodków .
Mąż brał TenFertin On ,
W poprzedniej stymulacji nie brałam tak suplementów i efekt był - 1 zarodek …więc jak dla mnie to coś dało nawet jak brałam krótko
O to super efekt. A jaki bralas koenzym? Ja mialam teraz tylko jeden zarodek 4BC (nie bralam nic), w poprzedniej mialam co prawda 3 zarodki - ale byly z tego 3 biochemy. Zaczelam brac od 3 dni koenzym Q10 ze Swansona (ubichinon, ale chyba kupie ubichinol i zamienie), niacynę (to chyba B3), inozytol+cholina+B6, wit. A+E, mama dha, kwas foliowy, magnez. Zobaczymy czy da to jakiś wymierny efekt.

Do góry