reklama
nieznośne_poplątanie
Moderator
Przyjęcie dawki przed badaniem ma wpływ na wynik (poza Duphastonem). Mi lekarka kazała na cyklu sztucznym sprawdzać przed lekami, żeby zobaczyć jak wyglądają spadki w okienku bez leków.Dziewczyny powiedzcie mi jak badałyście progesteron w drugim dniu po transferze to przed przyjęciem porannej dawki progesteronu czy po? I czy przyjęcie porannej dawki może mieć wpływ na wynik?
nieznośne_poplątanie
Moderator
Ale przynajmniej wiesz, że dobrze go przyswajasz.Tak podejrzewałam bo nie wiedziałam tego że mam nie brać i wzięłam poranną dawkę i wyszło mi 82ng/ml![]()
amusedxxx
Moderator
Pomysl sobie ze to możnaby przełożyć na 7 dzień po owulacji, mogłoby być wtedy już plamienie implantacyjne i po dniu, dwóch mógłby wyjść teżDziewczyny, czy możliwe jest plamienie implementacyjne 2 dpt 5-dniowej blastki? Dziś wieczorem zauważyłam różowe plamienie, trochę się stresuje czy leki na pewno działająbo wydaje mi się to strasznie wcześnie.

nieznośne_poplątanie
Moderator
Myślę, że jest możliwe. Ja 6dpt miałam betę 40, a 4dpt rano cień, który popołudniu był już bardziej widoczny. Kiedy badasz progesteron?Dziewczyny, czy możliwe jest plamienie implementacyjne 2 dpt 5-dniowej blastki? Dziś wieczorem zauważyłam różowe plamienie, trochę się stresuje czy leki na pewno działająbo wydaje mi się to strasznie wcześnie.
reklama
Sunflowerxxx
Fanka BB :)
O to super efekt. A jaki bralas koenzym? Ja mialam teraz tylko jeden zarodek 4BC (nie bralam nic), w poprzedniej mialam co prawda 3 zarodki - ale byly z tego 3 biochemy. Zaczelam brac od 3 dni koenzym Q10 ze Swansona (ubichinon, ale chyba kupie ubichinol i zamienie), niacynę (to chyba B3), inozytol+cholina+B6, wit. A+E, mama dha, kwas foliowy, magnez. Zobaczymy czy da to jakiś wymierny efekt.Ja zaczęłam po nieudanym transferze początkiem czerwca , dorzuciłam większe dawki witaminy D3 , kwasu foliowego , B12 oraz Qenzym punkcje miałam 1 sierpnia , efekt wow bo udało się uzyskać 6 zarodków .
Mąż brał TenFertin On ,
W poprzedniej stymulacji nie brałam tak suplementów i efekt był - 1 zarodek …więc jak dla mnie to coś dało nawet jak brałam krótko