reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Wizyty jeszcze bym zniosła jechać 40 minut, ale bardziej przeraża mnie jeżdżenie do laboratorium, więc chciałam zobaczyć czy bliżej nie ma jakiegoś spoko lekarza. Więc dziś zobaczę czy mi odpowiada, a w ostateczności będę jeździć do poprzedniego
Mój u siebie ma pobieranie itd ale ja robię w luxmed bo trochę bliżej 😆

reklama
Widzę że to nie tylko u mnie zelzaly nudności od wczorajszego południa już mnie nie cofa nawet kasy słabej się napilam gdzie jeszcze wczoraj rano byłoby to nie do przejścia ale ciśnienie za to niskie bol głowy okropny mam 80 na 60 ;/

No dla mnie akurat już nie do przejścia, w sumie po to idę na wizytę, aby zobaczyć co u bąbelka, pytałam babeczek w kolejce o to usg i ogólnie o tego lekarza i mówią że super, usg na każdej wizycie itd, także cieszę się bo czytałam o nim same dobre opinie.
No ona do mnie ze na kazdej wizycie fotel, usg nie na kazdej. Wiec sorry, ale ch*uj mnie obchodzi badanie na fotelu. Dla mnie jakas abstrakcja.

Ciekawe jak u tego mojego będzie, bo w poprzedniej ciąży miałam usg na każdej wizycie, a chodziłam na NFZ. Dziś właśnie też chcemy o to podpytać na wizycie u nowego lekarza

Też dostałyście takie badania ?

Załączniki

• IMG_8764.jpeg
    IMG_8764.jpeg
    181,6 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry