reklama
Mam zmianę z Utrogestanu na luteinę. Acard, clexane zastrzyki ( nie wiem jak to się pisze) aspargin i Bonjeste na mdlości.Jakie dostałaś leki?
Ja mam brać Utrogestan 2x1, Acard 150mg na noc, encorton pół tabletki rano
Do tego od razu na test obciążenia glukozą dostałam skierowanie
niezapominajka876
Fanka BB :)
Boleć jak? Skurcze? Plamienia? Rozpieranie?Tak mnie coś zaczął brzuch boleć i nie wiem czy się martwić czy nie. Powoli zaczynam histeryzować![]()
unikke1
Trochę jak na okres skurcze. Bez plamienia.Boleć jak? Skurcze? Plamienia? Rozpieranie?
niezapominajka876
To normalne, wszystko tam rośnieTrochę jak na okres skurcze. Bez plamienia.
unikke1
Biorę cytrynian magnezu ale 1 tabse dziennie. Musze poczytaćTo normalne, wszystko tam rośniebierzesz magnez? Mi na takie skurcze pomógł.
niezapominajka876
Ja biorę taki zwykły, ginekolog posiedziała ze mogę brać do 6 tabletek czyli do 300mg, ale biorę narazie połowę tej dawki.Biorę cytrynian magnezu ale 1 tabse dziennie. Musze poczytać
Angiee
A Ty nie masz swojego progesteronu wysokiego?Jakie dostałaś leki?
Ja mam brać Utrogestan 2x1, Acard 150mg na noc, encorton pół table
Ehh to oby ta dzisiejsza wizyta pomogła. Ja kocham fizjo, mogłabym chodzić codziennie, bo dla mnie taki mocny masaż jest mega przyjemnyCoś mi przeskoczyło w czwartek. I teraz jest coraz gorzej a dopiero na dzisiaj znalazłam wizytę.
Ale nawet nie mam siły włosów umyć. No zaczynam być przerażona tymi objawami![]()

Dziś chyba jakiś światowy dzień histeryzowania... W tej ciąży mnie brzuch prawie wcale nie boli, ale z synem bolał od początku i naprawdę długo to trwało. Jeśli jest to taki ból, który ci jakoś bardzo nie przeszkadza w funkcjonowaniu, to to wszystko jest normą.Tak mnie coś zaczął brzuch boleć i nie wiem czy się martwić czy nie. Powoli zaczynam histeryzować![]()
O, sporo nas będzie na zastrzykachMam zmianę z Utrogestanu na luteinę. Acard, clexane zastrzyki ( nie wiem jak to się pisze) aspargin i Bonjeste na mdlości.
Do tego od razu na test obciążenia glukozą dostałam skierowanie
Angiee
Ja biorę 200mg i zastanawiałam się czy zwiększać, ale chyba nie ma sensu, bo czuję się dobrze, brzuch mnie mocno nie boliJa biorę taki zwykły, ginekolog posiedziała ze mogę brać do 6 tabletek czyli do 300mg, ale biorę narazie połowę tej dawki.
reklama
unikke1
Ja już kilka dni po owulacji brałam utrogestan 200mg. Ale teraz kazała mi zwiększyć 2x200mgA Ty nie masz swojego progesteronu wysokiego?
Ehh to oby ta dzisiejsza wizyta pomogła. Ja kocham fizjo, mogłabym chodzić codziennie, bo dla mnie taki mocny masaż jest mega przyjemny
Dziś chyba jakiś światowy dzień histeryzowania... W tej ciąży mnie brzuch prawie wcale nie boli, ale z synem bolał od początku i naprawdę długo to trwało. Jeśli jest to taki ból, który ci jakoś bardzo nie przeszkadza w funkcjonowaniu, to to wszystko jest normą.
O, sporo nas będzie na zastrzykachA u Ciebie jaka przyczyna, że musisz mieć clexane? Przepraszam, jeśli już pisałaś, ale nie czytałam wszystkiego od początku
Podziel się: