reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Tak mnie coś zaczął brzuch boleć i nie wiem czy się martwić czy nie. Powoli zaczynam histeryzować 😭

reklama
Jakie dostałaś leki?
Ja mam brać Utrogestan 2x1, Acard 150mg na noc, encorton pół tabletki rano
Mam zmianę z Utrogestanu na luteinę. Acard, clexane zastrzyki ( nie wiem jak to się pisze) aspargin i Bonjeste na mdlości.
Do tego od razu na test obciążenia glukozą dostałam skierowanie

Jakie dostałaś leki?
Ja mam brać Utrogestan 2x1, Acard 150mg na noc, encorton pół table
A Ty nie masz swojego progesteronu wysokiego?
Coś mi przeskoczyło w czwartek. I teraz jest coraz gorzej a dopiero na dzisiaj znalazłam wizytę.
Ale nawet nie mam siły włosów umyć. No zaczynam być przerażona tymi objawami 🫣
Ehh to oby ta dzisiejsza wizyta pomogła. Ja kocham fizjo, mogłabym chodzić codziennie, bo dla mnie taki mocny masaż jest mega przyjemny 😆
Tak mnie coś zaczął brzuch boleć i nie wiem czy się martwić czy nie. Powoli zaczynam histeryzować 😭
Dziś chyba jakiś światowy dzień histeryzowania... W tej ciąży mnie brzuch prawie wcale nie boli, ale z synem bolał od początku i naprawdę długo to trwało. Jeśli jest to taki ból, który ci jakoś bardzo nie przeszkadza w funkcjonowaniu, to to wszystko jest normą.
Mam zmianę z Utrogestanu na luteinę. Acard, clexane zastrzyki ( nie wiem jak to się pisze) aspargin i Bonjeste na mdlości.
Do tego od razu na test obciążenia glukozą dostałam skierowanie
O, sporo nas będzie na zastrzykach :) A u Ciebie jaka przyczyna, że musisz mieć clexane? Przepraszam, jeśli już pisałaś, ale nie czytałam wszystkiego od początku

reklama
A Ty nie masz swojego progesteronu wysokiego?

Ehh to oby ta dzisiejsza wizyta pomogła. Ja kocham fizjo, mogłabym chodzić codziennie, bo dla mnie taki mocny masaż jest mega przyjemny 😆

Dziś chyba jakiś światowy dzień histeryzowania... W tej ciąży mnie brzuch prawie wcale nie boli, ale z synem bolał od początku i naprawdę długo to trwało. Jeśli jest to taki ból, który ci jakoś bardzo nie przeszkadza w funkcjonowaniu, to to wszystko jest normą.

O, sporo nas będzie na zastrzykach :) A u Ciebie jaka przyczyna, że musisz mieć clexane? Przepraszam, jeśli już pisałaś, ale nie czytałam wszystkiego od początku
Ja już kilka dni po owulacji brałam utrogestan 200mg. Ale teraz kazała mi zwiększyć 2x200mg

Do góry