reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

,
Dziewczyny, a jak u Was z seksem? U nas od miesiąca nic nie było i mąż już lekko nabuzowany 😆 wystarczy że się przebieram a on gotowy do działania, ale ja nie mam kompletnie ochoty, ciągle mi niedobrze, brzuch ciągnie… trochę mi z tym źle, że go nie „zaspokajam” tym bardziej świeżo po ślubie ale z drugiej strony nie chce robić coś wbrew sobie, mam jakiś lęk że coś tam uszkodzimy 🙃 nie wiem sama
Ja mam kosmiczne libido, ale raz, że sama się boję a dwa lekarz kazał się wstrzymać, więc abstynencja. Ale z synem w ciąży libido miałam słabiutkie

reklama
Cześć. Podczytuje was od samego początku- bałam się jednak dołączyć. Jestem po dwóch stratach i dlatego nie chce jeszcze wpisywać swojego terminu i wizyt na tablicę- poronienia zatrzymane (listopad,luty). Oba około 9-10 tc. Za pierwszym razem serce się zatrzymało, może był zakrzep. W drugim przypadku tak samo ale wykazano zespół Turnera. Aktualnie 6+0. Koszmarnie się martwię. Serduszko w piątek już biło na USG. Nie mam wiele objawów- jedynie senność, zmęczenie, lekki ból piersi. Dziś dostałam też lekkiego plamienia na brązowo- jedynie na papierze widoczne. Możliwe, że to po wczorajszym stosunku? Biorę Duphaston 2x1, Neoparin 0.4, Acard 75, lek na przeciwciała ANA oraz 500mg metforminy.

Hej. Łączę się z Tobą w lenistwie.
P.S Jeśli wszystko dobrze pójdzie to mam taki sam termin porodu jak Twój :) to termin z USG. Z miesiączki wychodził 22.04. Ale w piątek byłam u lekarza i wyliczył inny.
Witaj i daj znać jak już będziesz chciała zapisać termin, myślę że bliżej prenatalnych większości będziemy robić już grupę prywatna 😊

Hej wszystkim. Nieśmiało dołączam do grona oczekujących, chociaż jeszcze ciężko mi w to uwierzyć. Ciąża dość mnie zaskoczyła i niestety doświadczam z tego powodu ciężkich emocji. Mam nadzieję, że powoli wszystko ogarnę w głowie i będę mogła cieszyć się razem z wami. Narazie pewnie będę tylko podglądać. Powodzenia 👋🏼

reklama
Wieczór i znowu mnie boli w tym samym miejscu z taką samą intensywnością 😬 w ciągu dnia było ok
Masz to co ja w poprzedniej ciąży, chociaż ja miałam raczej tak, że mi twardniało całe podnrzusze i było takie ciężkie. I właśnie to wychodziło po jakimś większym wysiłku albo już pod wieczór. Jak miałam już naprawdę napięty brzuch to brałam nospe (ale z tym na własną rękę też trzeba uważać) a tak to po prostu kładłam się na boku, najlepiej lewym

Do góry