Ja w ogole nie chciałabym chodzic z mężem na zadne wizyty, ewentualnie prenatalne, ale ja nie widzę potrzeby, z tego dają plyte i on sobie oglądał pozniej. Ja bym po prostu powiedziala, ze nie chce. To twoja wizyta, nie jego, czym sie przejmujesz...I tak samo nie chce żeby był po USG, chce sobie z panią dr omówić zwolnienie i inne sprawy, a on od razu obrażony![]()
reklama
Xxxladyhxxx
Fanka BB :)
Hej. Melduje po dzisiejszej wizycie, że mamy dzieciątko. Serduszka jeszcze nie ma. Kontrola za miesiąc. Dzisiaj 5+3.
Miałam dziś w pracy kontakt z chorą osobą. Pracuję jako psycholog. Pani weszła do gabinetu i po jakimś czasie zaczęła smarkać i kaszleć. Wtedy mnie poinformowała, że właśnie przebywa na L4 ale to już końcówka choroby. Nie mogłam jej wyprosić bo jest pracownikiem w mojej drugiej pracy. Byłaby afera. Teraz boję się, że mnie czymś zaraziła.
Zrobiłam sobie herbatę z miodem i cytryną. Na nic innego nie mam pomysłu aby zminimalizować ryzyko. W drugiej straconej ciąży przeszłam grypę, obawiam się, że choroba przyczyniła się do wady genetycznej.
Teraz jak tak myślę- powinnam raczej pomyśleć o sobie ale nie potrafiłam jej zaznaczyć granic.
Zrobiłam sobie herbatę z miodem i cytryną. Na nic innego nie mam pomysłu aby zminimalizować ryzyko. W drugiej straconej ciąży przeszłam grypę, obawiam się, że choroba przyczyniła się do wady genetycznej.
Teraz jak tak myślę- powinnam raczej pomyśleć o sobie ale nie potrafiłam jej zaznaczyć granic.
@niezapominajka876 o której masz wizytę?
Z mężem pogadaj że ta wizyta jest dla Ciebie stresująca, niech wejdzie na samo usg, zresztą u nas Pan doktor tak preferuje i zaprasza męża na usg jeśli chce, ale ja osobiście chodzę sama, pokazuje zdjęcie i tyle.
Z mężem pogadaj że ta wizyta jest dla Ciebie stresująca, niech wejdzie na samo usg, zresztą u nas Pan doktor tak preferuje i zaprasza męża na usg jeśli chce, ale ja osobiście chodzę sama, pokazuje zdjęcie i tyle.
Nie martw się na zapas, myślę że choroba typu grypa nie powoduje choroby genetycznej i był to zbieg okoliczności, pij herbatki z miodem i cytryna i imbirem, będzie okMiałam dziś w pracy kontakt z chorą osobą. Pracuję jako psycholog. Pani weszła do gabinetu i po jakimś czasie zaczęła smarkać i kaszleć. Wtedy mnie poinformowała, że właśnie przebywa na L4 ale to już końcówka choroby. Nie mogłam jej wyprosić bo jest pracownikiem w mojej drugiej pracy. Byłaby afera. Teraz boję się, że mnie czymś zaraziła.

Ja czekam na mdlosci, ostatnio w dzień się czuje znacznie lepiej ale wieczorem mam combo całego dnia i mdlosci mocne aż do zaśnięcia, czyli do 20
Ale widzę światełko w tunelu bo naprawdę mam więcej energii, oby to nie było chwilowe.
Dziś 9+0

Ale widzę światełko w tunelu bo naprawdę mam więcej energii, oby to nie było chwilowe.
Dziś 9+0

niezapominajka876
19.40@niezapominajka876 o której masz wizytę?
niezapominajka876
Ja też ostatnio czuję się gorzej wieczorami, w ciągu dnia mogę jeść, po 16 jest masakraJa czekam na mdlosci, ostatnio w dzień się czuje znacznie lepiej ale wieczorem mam combo całego dnia i mdlosci mocne aż do zaśnięcia, czyli do 20
Dziś 9+0![]()

9+0 brzmi już tak fajnie

Angiee
Mnie dziś zaczął trochę brzuch pobolewać, więc więcej leżę. Od początku ciąży nie bolał praktycznie w ogóle, więc trochę mnie to stresuje... W sumie od 3 dni nie brałam magnezu, bo mi się skończył, ciekawe czy to nie przez to. Już czeka nowe opakowanie w paczkomacie, zacznę znowu brać i mam nadzieję, że będzie ok
reklama
Angiee
A już mówiliście dzieciom o ciąży czy jeszcze czekacie?Ja czekam na mdlosci, ostatnio w dzień się czuje znacznie lepiej ale wieczorem mam combo całego dnia i mdlosci mocne aż do zaśnięcia, czyli do 20
Dziś 9+0![]()
Podziel się: