reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
No ja dzis slabo się czuje od rana, a jeszcze zabrałam dzieci o 15 i czekam na placu zabaw bo na 16 są zaproszeni na urodziny w pracy 😵‍💫 nie wiem jak to przetrwam, do tego upał...stanik mnie cisnie...
Ja jak szybko wyszłam tak szybko wrocilam nie miałam czym oddychać jednak taka pogoda mi nie służy ,duchota okropna ,przetrwałas jakoś? 🙈

Cześć dziewczyny, mam nadzieję, że mogę jeszcze dołączyć. Dziś rano zrobiłam test i są mocne dwie kreski. Z aplikacji wychodzi termin porodu 27.04. Mam w domu pięciolatkę, ale wtedy prawie całą ciąża i poród to był czas covidu, więc zupełnie inna bajka. Dwa lata temu poronienie zatrzymane- straszny stres. Umówię się na wizytę w przyszłym tygodniu, mam nadzieję że wszystko będzie w porządku i spokojnie doczekam tu z Wami do kwietnia :)

Załączniki

• IMG_20250828_071855407.jpg
    IMG_20250828_071855407.jpg
    476,8 KB · Wyświetleń: 27
Mam nadzieję, że znajdziesz teraz kogoś fajnego na prowadzenie ciąży! I wspaniała wiadomość z dwoma serduszkami, myślę że to trzeba z tego wynieść ❤️
Co do Luxmedu: aktualnie nie mam go z pracy i jakiś czas temu rozważałam czy samodzielnie wykupić pakiet obejmujący opiekę w ciąży. Doczytałam maleńkim druczkiem w warunkach umowy że ciąży bliźniaczej ani patologicznej nie prowadzą. I zrezygnowałam póki co, bo skąd miałam wiedzieć jaka ta ciąża będzie przed podpisaniem umowy na rok...
Mi w poprzedniej ciąży w luxmed powiedzieli ze ciąża z in vitro to ciąża patologiczna więc noooo
Jak zobaczyłam ile produktów trzeba zmienić albo odrzucić to aż mi słabo;d co ja będę jadła jak ja ciągle głodna teraz jestem ;dd
U mnie akurat nie było aż takiego problemu. Obecnie mam dietę pudełkową

reklama
Do góry