Ja tak samo mam ale nie Tobie drzemek bo później się w nocy kręcę;dPowiem wam że do 15 funkcjonowałam super a teraz tak mnie ścięłociężko mi się myśli, oczy na zapałki
ja nie uznaję spania w dzień wiec walczę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo mam ale nie Tobie drzemek bo później się w nocy kręcę;dPowiem wam że do 15 funkcjonowałam super a teraz tak mnie ścięłociężko mi się myśli, oczy na zapałki
ja nie uznaję spania w dzień wiec walczę
Jak zobaczyłam ile produktów trzeba zmienić albo odrzucić to aż mi słabo;d co ja będę jadła jak ja ciągle głodna teraz jestem ;ddW pierwszej ciąży samą dietę o niskim IG miałam i wystarczyło.
W drugiej na początku dieta a na samym końcu insulina dopiero
Ja jak szybko wyszłam tak szybko wrocilam nie miałam czym oddychać jednak taka pogoda mi nie służy ,duchota okropna ,przetrwałas jakoś?No ja dzis slabo się czuje od rana, a jeszcze zabrałam dzieci o 15 i czekam na placu zabaw bo na 16 są zaproszeni na urodziny w pracynie wiem jak to przetrwam, do tego upał...stanik mnie cisnie...
W którym tygodniu ciąży jesteś? Lekarz powiedział coś więcej?Niestety, nie ma serduszka![]()
7 tydzień 5 dzieńW którym tygodniu ciąży jesteś? Lekarz powiedział coś więcej?
Przykro mi bardzo. Tulę.7 tydzień 5 dzień
Jest puste, nie ma zarodka
Powiedział że czekamy na miesiączkę
Mi w poprzedniej ciąży w luxmed powiedzieli ze ciąża z in vitro to ciąża patologiczna więc nooooMam nadzieję, że znajdziesz teraz kogoś fajnego na prowadzenie ciąży! I wspaniała wiadomość z dwoma serduszkami, myślę że to trzeba z tego wynieść
Co do Luxmedu: aktualnie nie mam go z pracy i jakiś czas temu rozważałam czy samodzielnie wykupić pakiet obejmujący opiekę w ciąży. Doczytałam maleńkim druczkiem w warunkach umowy że ciąży bliźniaczej ani patologicznej nie prowadzą. I zrezygnowałam póki co, bo skąd miałam wiedzieć jaka ta ciąża będzie przed podpisaniem umowy na rok...
U mnie akurat nie było aż takiego problemu. Obecnie mam dietę pudełkowąJak zobaczyłam ile produktów trzeba zmienić albo odrzucić to aż mi słabo;d co ja będę jadła jak ja ciągle głodna teraz jestem ;dd
Trzymaj się. Strasznie mi przykro. Wiem co czujesz7 tydzień 5 dzień
Jest puste, nie ma zarodka
Powiedział że czekamy na miesiączkę