reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to był okres i ciąża jest wykluczona?

Nigdy nie uprawialiśmy stosunku ani nie było kontaktu penisa i nasienia z pochwa. Jedyny kontakt to palce partnera z pochwa na których nigdy nie było spermy jedynie możliwy preejakulat. Zdarzenia miały miejsca 26/27.07 i 02.08 ostatni okres miałam 16 lipca i cykle trwają zazwyczaj 28 dni. Kolejny okres wypadał mi na 12 sierpnia i tego dnia dostałam ale był inny niż zawsze. Pierwsze dwa dni były bardzo słabe krew była widoczna przy podcieraniu kolejne dwa dni były obfitsze bo miałam uczucie wodospadów i były też skrzepy a kolejne dwa dni to była końcówka. Powiem jeszcze że przy napinaniu brzucha wysączała sie krew. Czuje dziwne uczucie w brzuchu i się bardzo stresuje od 4 sierpnia i boję ze mogę być w ciąży.

reklama
Nie wiem dlatego pytam i pytam przez to bo chcę wiedzieć czy to był okres czy nie
No to na pewno nie był okres. Jakby to powiedziało moje dziecko, było to zapewne JAJO.

Była taka jedna co zaszła bez seksu waginalnego, nazywa się Maryja. Innym się nie udało, chociaż zapewne przez 2000 lat wielu próbowało.

Ludzie serio nie potrafią być mili w tych czasach XD

Młode osoby serio nie potrafią ruszyć głową w tych czasach. XD

To jest znacznie gorsze. Jeśli nie opanowałaś materiału na poziomie 4 klasy podstawowej, że mówimy o poczęciu w momencie gdy plemnik dociera do komórki jajowej to nic dziwnego, że się boisz.

Młode osoby serio nie potrafią ruszyć głową w tych czasach. XD

To jest znacznie gorsze. Jeśli nie opanowałaś materiału na poziomie 4 klasy podstawowej, że mówimy o poczęciu w momencie gdy sperma dociera do komórki jajowej to nic dziwnego, że się boisz.
Poprostu zadałam pytanie i oczekiwałam normalnej odpowiedzi i wytlumaczenia

reklama
Do góry