Nigdy nie uprawialiśmy stosunku ani nie było kontaktu penisa i nasienia z pochwa. Jedyny kontakt to palce partnera z pochwa na których nigdy nie było spermy jedynie możliwy preejakulat. Zdarzenia miały miejsca 26/27.07 i 02.08 ostatni okres miałam 16 lipca i cykle trwają zazwyczaj 28 dni. Kolejny okres wypadał mi na 12 sierpnia i tego dnia dostałam ale był inny niż zawsze. Pierwsze dwa dni były bardzo słabe krew była widoczna przy podcieraniu kolejne dwa dni były obfitsze bo miałam uczucie wodospadów i były też skrzepy a kolejne dwa dni to była końcówka. Powiem jeszcze że przy napinaniu brzucha wysączała sie krew. Czuje dziwne uczucie w brzuchu i się bardzo stresuje od 4 sierpnia i boję ze mogę być w ciąży.
reklama
Poprostu zadałam pytanie. Nie trzeba być niemiłym a to że człowiek się boi to chyba normalneA to można zajść w ciążę bez seksu waginalnego? Od kiedy?
loumarie
Fanka BB :)
Poprostu zadałam pytanie. Nie trzeba być niemiłym a to że człowiek się boi to chyba normalne
Kieruję Cię na odpowiedź.
Od kiedy zachodzi się w ciążę bez seksu waginalnego i wytrysku w pochwie?
Nie wiem dlatego pytam i pytam przez to bo chcę wiedzieć czy to był okres czy nieKieruję Cię na odpowiedź.
Od kiedy zachodzi się w ciążę bez seksu waginalnego i wytrysku w pochwie?
Lady Loka
No to na pewno nie był okres. Jakby to powiedziało moje dziecko, było to zapewne JAJO.Nie wiem dlatego pytam i pytam przez to bo chcę wiedzieć czy to był okres czy nie
Była taka jedna co zaszła bez seksu waginalnego, nazywa się Maryja. Innym się nie udało, chociaż zapewne przez 2000 lat wielu próbowało.
Ludzie serio nie potrafią być mili w tych czasach XDNo to na pewno nie był okres. Jakby to powiedziało moje dziecko, było to zapewne JAJO.
Była taka jedna co zaszła bez seksu waginalnego, nazywa się Maryja. Innym się nie udało, chociaż zapewne przez 2000 lat wielu próbowało.
loumarie
Ludzie serio nie potrafią być mili w tych czasach XD
Młode osoby serio nie potrafią ruszyć głową w tych czasach. XD
To jest znacznie gorsze. Jeśli nie opanowałaś materiału na poziomie 4 klasy podstawowej, że mówimy o poczęciu w momencie gdy plemnik dociera do komórki jajowej to nic dziwnego, że się boisz.
Poprostu zadałam pytanie i oczekiwałam normalnej odpowiedzi i wytlumaczeniaMłode osoby serio nie potrafią ruszyć głową w tych czasach. XD
To jest znacznie gorsze. Jeśli nie opanowałaś materiału na poziomie 4 klasy podstawowej, że mówimy o poczęciu w momencie gdy sperma dociera do komórki jajowej to nic dziwnego, że się boisz.
reklama
loumarie
Poprostu zadałam pytanie i oczekiwałam normalnej odpowiedzi i wytlumaczenia
Ale Ty nie czujesz, że to o co pytasz nie ma sensu?
Jak możesz zajść w ciążę z palcem, a nie penisem? Do ciąży potrzebna jest sperma i sprzyjające warunki.