Mnie tak właśnie jakby przed okresowo to nic. Jak wstanę za szybko to też tak chwilowo ściągnie . Nic innego nie pozostało nam jak tylko czekać do wizytyTo może być efekt hormonów
Boli to może za mocne słowobardziej ciągnie, trochę czuć coś w stylu bólu jak przed okresem, ale lżej. Ciężko mi to opisać nawet, ale codziennie coś tam się dzieje, zwłaszcza jak przesadzę z aktywnością albo zapomnę się w pracy
reklama
Megggie
Fanka BB :)
Powiem szczerze, że nie mam pojęcia, to moja pierwsza ciąża, nie byłam nigdy w takim celu u ginekologa. Zawsze dostaje smsa, że zaprasza bez osób towarzyszących, może w przypadku ciąży jest inaczej. Zobacze czy dostanę takiego smsa i w razie w dopytam, może się udakurczę, ale czy to nie jest trochę wbrew obowiązującym standardom? pierwszy raz spotykam się z tym, żeby na ciążową wizytę nie można było wejść z partnerem
Ogólnie parcia nie mam, także jakby nie można było to bez problemu to zaakceptuje
Megggie
Ja spoko, nie mam bardzo nudności, bardziej nocną zgagę, ale miętówki pomagają.Jak się dzisiaj czujecie?
Ja wczoraj się stresowałam brakiem nudności, a dzisiaj mnie przez cały dzień przeorało tak, że dopiero teraz byłam w stanie zjeść jakiś solidniejszy posiłek![]()
Brzuch ciągnie jak na okres momentami,
Przez chwilę miałam brzuch jak balon, takie wzdęcia, ale już schodzi i nic a nic po mnie nie widać
jestem bardzo szczupła, więc ciekawi mnie kiedy mi wyjdzie brzuszek
Megggie
Dzień dobry .
Witamy się w dwupaku
Termin pokrywa się z USG
. 2maj 2026
Nasz kropek![]()
Cześć!
Super, można ponownie gratulować
Tym bardziej się teraz nie mogę doczekać mojej wizyty
Myślałam że nie będzie jeszcze serduszka bardzo pozytywnie się zaskoczylamCześć!
Super, można ponownie gratulować
Tym bardziej się teraz nie mogę doczekać mojej wizyty![]()
teraz wizyta za , 2tyg
Gryfin
CudownieDzień dobry .
Witamy się w dwupaku
Termin pokrywa się z USG
. 2maj 2026![]()
Nasz kropek![]()
Ostatnia edycja:
aleks_
wspaniale! Aż żałuję, że ja mam dopiero 11 wizytęDzień dobry .
Witamy się w dwupaku
Termin pokrywa się z USG
. 2maj 2026![]()
Nasz kropek![]()
reklama
Hej dziewczyny. Podczytuję Was od kilku dni ale nie logowlam sie bo czekałam na pierwszą wizytę która potwierdzi czy jest dzidziuś.
Dzisiaj byłam u ginekologa i jest mały bąbelek . Termin mam podobnie jak ty kaska1 czyli na 2 maja. Moja ciąża trochę nas zaskoczyła bo już dawno zrezygnowaliśmy z drugim partnerem a tu nagle dwie kreski
Dzisiaj byłam u ginekologa i jest mały bąbelek . Termin mam podobnie jak ty kaska1 czyli na 2 maja. Moja ciąża trochę nas zaskoczyła bo już dawno zrezygnowaliśmy z drugim partnerem a tu nagle dwie kreski