reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe mamy 2026

Ja oczywiście swojego też chce, bardziej mi chodziło o to, że z założenia nie mogło być u nas inaczej 😊
A ja napisałam "ja mojego biorę bo chce (chodziło mi że on chce)" wiadomo w wiadomościach czasem można źle wyczuć ton, bo teraz jak to przeczytałam to zabrzmiałam jak jędza sorki 😅🙊

reklama
A ja napisałam "ja mojego biorę bo chce (chodziło mi że on chce)" wiadomo w wiadomościach czasem można źle wyczuć ton, bo teraz jak to przeczytałam to zabrzmiałam jak jędza sorki 😅🙊
A daj spokój, ja też jak napisałam, że się „wprosił” to jakbym ja nie miała nic do gadania 😂
Żeśmy się dogadały… 😂

Cześć dziewczyny! Widzę, że też szukacie objawów ciąży 😁 U mnie bez zmian lekkie mdłości a w sumie to raczej brak apetytu na cokolwiek i wydaje mi się że trochę bardziej wyczulony nos no i te nienormalne sny 🙊 ciągle myślę o wizycie i jak to będzie...a do dopiero przyszły wtorek 😄 idziecie z mężami/partnerami czy same?
Hej!
Ja pojadę z moim, ale będziesz musiał czekać w aucie, bo mój lekarz się nie zgadza na wchodzenie wspólnie niestety 🥲
Ale jest tak dobrym specjalistą, że nie mam zamiaru z tego powodu z niego rezygnować 😀

Hej!
Ja pojadę z moim, ale będziesz musiał czekać w aucie, bo mój lekarz się nie zgadza na wchodzenie wspólnie niestety 🥲
Ale jest tak dobrym specjalistą, że nie mam zamiaru z tego powodu z niego rezygnować 😀
kurczę, ale czy to nie jest trochę wbrew obowiązującym standardom? pierwszy raz spotykam się z tym, żeby na ciążową wizytę nie można było wejść z partnerem

U mnie żadnych ciążowych objawów. Ale za pierwszym razem też w sumie nie miałam.

Przy pierwszym dziecko chodziłam na większość wizyt z mężem. Teraz to albo będzie musiał być w pracy, albo ktoś musi zostać z dzieckiem. 🤷

Jak się dzisiaj czujecie? 😊
Ja wczoraj się stresowałam brakiem nudności, a dzisiaj mnie przez cały dzień przeorało tak, że dopiero teraz byłam w stanie zjeść jakiś solidniejszy posiłek 😬

Jak się dzisiaj czujecie? 😊
Ja wczoraj się stresowałam brakiem nudności, a dzisiaj mnie przez cały dzień przeorało tak, że dopiero teraz byłam w stanie zjeść jakiś solidniejszy posiłek 😬
Ja dużo myślę o tym czy wszystko w porządku i ogólnie brak apetytu nadal ze mną, ciężko jest mi cokolwiek zjeść 🙃

U mnie nic. Tylko się brzuszek jakoś mocno uwydatnił, chociaż jeszcze nic nie powinno być widać. 🤷

Ja apetyt mam ciagnie mnie na sok pomarańczowy i chleb z pomidorem i cebulą . myśli mam pełno w głowie żeby tylko było wszytko dobrze
A boli was podbrzusze czy coś ?mnie podbrzusze nic . Kilka dni wcześniej zakulo mnie po jednej stronie i już czarnowidzenie. Co chwilę się macam 🙈
Jutro wizyta . Mam stresa

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie nic. Tylko się brzuszek jakoś mocno uwydatnił, chociaż jeszcze nic nie powinno być widać. 🤷
To może być efekt hormonów 😊
Ja apetyt mam ciagnie mnie na sok pomarańczowy i chleb z pomidorem i cebulą . myśli mam pełno w głowie żeby tylko było wszytko dobrze
A boli was podbrzusze czy coś ?mnie podbrzusze nic . Kilka dni wcześniej zakulo mnie po jednej stronie i już czarnowidzenie. Co chwilę się macam 🙈
Jutro wizyta . Mam stresa
Boli to może za mocne słowo 😄 bardziej ciągnie, trochę czuć coś w stylu bólu jak przed okresem, ale lżej. Ciężko mi to opisać nawet, ale codziennie coś tam się dzieje, zwłaszcza jak przesadzę z aktywnością albo zapomnę się w pracy

Do góry