reklama
natizpolski
Aktywna w BB
Melduję że u mnie wszystko w porządku
nasz gigant ma już 3,4cm
(my dziś 10+1). z moją cytomegalią dostałam skierowanie na patologię ciąży ale z zaleceniem żeby nie martwić się zbytnio bo mam wysoką awidnosc
niezapominajka876
Fanka BB :)
Super dziewczyny 

Tak czytam o Waszych wizytach i aż nie mogę się doczekać swojej a tu jeszcze 8 dni do prematalnych ;d Wam też się tak dłuży strasznie od wizyty do wizyty ? Tu będę miała 3 tygodnie od ostatniej a później jak będzie co 4 ;d może już później będzie leciało szybciej obyy ;d bo teraz może przez to ze początek i jedna wielka nie wiadoma jak już się poczuje tego bobasa że faktycznie w tym brzuchu jest to już może będzie inaczej 
Ja nie myślałam o szczepieniu , w żadnej się nie szczepiłam, chociaż lekarz ten pierwszy u którego byłam to szczególnie na ten krztusiec polecał, bo bardzo niebezpieczny a jednak coraz więcej przypadków zachorowań, dawniej się tak nie słyszało o tym , ale sama nie wiem czy się wybiorę.
Karo_lina129
Mi się bardzo dłuży xd dziś mam wizytę o 18:30 kontrolną a prenatalne dopiero 30.09, więc nie wiem jak te 3 tyg wytrzymamTak czytam o Waszych wizytach i aż nie mogę się doczekać swojej a tu jeszcze 8 dni do prematalnych ;d Wam też się tak dłuży strasznie od wizyty do wizyty ? Tu będę miała 3 tygodnie od ostatniej a później jak będzie co 4 ;d może już później będzie leciało szybciej obyy ;d bo teraz może przez to ze początek i jedna wielka nie wiadoma jak już się poczuje tego bobasa że faktycznie w tym brzuchu jest to już może będzie inaczej![]()
O to daj znać ,co tam słychać u dzidziusia po wizycieMi się bardzo dłuży xd dziś mam wizytę o 18:30 kontrolną a prenatalne dopiero 30.09, więc nie wiem jak te 3 tyg wytrzymam
reklama
niezapominajka876
Ja dziś wizyta na 15.30, stresik po tym krwiaku jest… jeszcze w nocy śniły mi się wypadające zęby a u nas mówi się że to „na śmierć”, ale staram sobie nie wkręcać schizy.
Podziel się: