reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Tak czytam o Waszych wizytach i aż nie mogę się doczekać swojej a tu jeszcze 8 dni do prematalnych ;d Wam też się tak dłuży strasznie od wizyty do wizyty ? Tu będę miała 3 tygodnie od ostatniej a później jak będzie co 4 ;d może już później będzie leciało szybciej obyy ;d bo teraz może przez to ze początek i jedna wielka nie wiadoma jak już się poczuje tego bobasa że faktycznie w tym brzuchu jest to już może będzie inaczej ;)

Ja nie myślałam o szczepieniu , w żadnej się nie szczepiłam, chociaż lekarz ten pierwszy u którego byłam to szczególnie na ten krztusiec polecał, bo bardzo niebezpieczny a jednak coraz więcej przypadków zachorowań, dawniej się tak nie słyszało o tym , ale sama nie wiem czy się wybiorę.

Tak czytam o Waszych wizytach i aż nie mogę się doczekać swojej a tu jeszcze 8 dni do prematalnych ;d Wam też się tak dłuży strasznie od wizyty do wizyty ? Tu będę miała 3 tygodnie od ostatniej a później jak będzie co 4 ;d może już później będzie leciało szybciej obyy ;d bo teraz może przez to ze początek i jedna wielka nie wiadoma jak już się poczuje tego bobasa że faktycznie w tym brzuchu jest to już może będzie inaczej ;)
Mi się bardzo dłuży xd dziś mam wizytę o 18:30 kontrolną a prenatalne dopiero 30.09, więc nie wiem jak te 3 tyg wytrzymam

Ja to bym chodziła tylko w leginsach albo sukienkach;d najwygodniej mi bo może i bym się dopiela w jeansy, ale strasznie nie wygodne wbijają się w ten brzuch , a teraz to stawiam na wygodę ;d

Mi się bardzo dłuży xd dziś mam wizytę o 18:30 kontrolną a prenatalne dopiero 30.09, więc nie wiem jak te 3 tyg wytrzymam
O to daj znać ,co tam słychać u dzidziusia po wizycie ;) w którym tygodniu jesteś?;) ja jeszcze po tej ostatniej wizycie pękł mi polip o krwawiłam 3 dni więc też tak dziwnie się czuje z tym ze to będzie wizyta po 3 tygodniach w takiej nie wiedzy czy wszystko tam na pewno już Okey , jeszcze to prenatalne u lekarza, którego nie znam a opinie różne;d może jakoś to przeżyje , jak powie ze serduszko bije to już będę spokojna resztę się dowiem już od swojego ,bo ten to ponoć nie rozmowny jest ;d

reklama
Ja dziś wizyta na 15.30, stresik po tym krwiaku jest… jeszcze w nocy śniły mi się wypadające zęby a u nas mówi się że to „na śmierć”, ale staram sobie nie wkręcać schizy.

Do góry