reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

reklama
Ja też zapomniałam dodać ale używałam globulki hexatiab na zmianę z probiotykami ginekologicznymi.
Wydaje mi się że hexatiab jest spoko bo nawet jak miałam klykciny na wierzchu to smarowałam maścią hexatiab i też były dobre efekty .
Przede wszystkim zdrowy tryb życia i starać się nie sfiksować na tym punkcie.
Ja niestety tak miałam że jak się dowiedziałam to chciałam wszystko na raz i bardzo świrowałam na tym punkcie aby tylko się wyleczyć jak masz świeże zakażenie jest bardzo duża szansa na wyleczenie
ile czasu używałaś globulki hexatiab i probiotyki, jak to dokładnie wyglądało? Wczoraj odebrałam cytologie i znowu CIN1, i tak od prawie od 2 lat na przemian raz ASCUS (po 9 kapsułkach hexatiab) raz CIN1, w między czasie wpadła dobra cytologia raz. Kolposkopia wyszła ok, żadnych zmian wywołanych HPV (mam 18 i z grupy B). Test na HPV robiłam rok temu.
Może się orientujecie, czy jeśli cytologia wychodzi LSIL i jest opis " w tym: HPV/dysplazja małego stopnia/CIN1" to znaczy, że też badają czy HPV jest czy to taki standard przy opisie?
Łykam suple na potęgę, wczoraj się już załamałam.

ile czasu używałaś globulki hexatiab i probiotyki, jak to dokładnie wyglądało? Wczoraj odebrałam cytologie i znowu CIN1, i tak od prawie od 2 lat na przemian raz ASCUS (po 9 kapsułkach hexatiab) raz CIN1, w między czasie wpadła dobra cytologia raz. Kolposkopia wyszła ok, żadnych zmian wywołanych HPV (mam 18 i z grupy B). Test na HPV robiłam rok temu.
Może się orientujecie, czy jeśli cytologia wychodzi LSIL i jest opis " w tym: HPV/dysplazja małego stopnia/CIN1" to znaczy, że też badają czy HPV jest czy to taki standard przy opisie?
Łykam suple na potęgę, wczoraj się już załamałam.
Zużyłam dwa opakowania hexatiab na zmianę z lactovaginal od marca ale też nie używałam tego codziennie jakoś nie specjalnie regularnie. Probiotyki też brałam doustne.
Ja się niestety nie orientuję z tymi badaniami.
Cin1 jest do obserwacji o bardzo często się cofa.
Ale na wszystko potrzeba czasu i postarać się nie stresować :) wzmacniaj organizm odpoczywaj i myśl pozytywnie :)
Trzymam kciuki !

Zużyłam dwa opakowania hexatiab na zmianę z lactovaginal od marca ale też nie używałam tego codziennie jakoś nie specjalnie regularnie. Probiotyki też brałam doustne.
Ja się niestety nie orientuję z tymi badaniami.
Cin1 jest do obserwacji o bardzo często się cofa.
Ale na wszystko potrzeba czasu i postarać się nie stresować :) wzmacniaj organizm odpoczywaj i myśl pozytywnie :)
Trzymam kciuki !
Dzięki :) Rok temu po wyniku CIN1 wzięłam 9 kapsułek Hexatiab, następny miesiąc globulki z propolisem, następny miesiąc latovaginal i cytologia zmieniła się na ACUS, a teraz po pół roku nie brania znowu CIN1. Chyba muszę potworzyć kuracje i dłużej pobrać :)

Dzięki :) Rok temu po wyniku CIN1 wzięłam 9 kapsułek Hexatiab, następny miesiąc globulki z propolisem, następny miesiąc latovaginal i cytologia zmieniła się na ACUS, a teraz po pół roku nie brania znowu CIN1. Chyba muszę potworzyć kuracje i dłużej pobrać :)
Ale Cin1 masz tylko z cytologii a na kolposkopii czysto?

reklama
To myślę że nie ma czym się stresować :)
Ja już mam widoczne zmiany na kolpo które sie na szczęście cofają :)
Więc myślę że jak będziesz się dobrze odżywiać i suplementowac to może nawet wirusa usuniesz z organizmu :)
chyba żyłam nadzieją za bardzo, że jak już prawie dwa lata to się tego dziada pozbyłam i trochę taki zawód ale trzeba dalej walczyć :)

Do góry