reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Ja już czekam z niecierpliwością na kolejny tydzień, już mi się nudzi to czekanie na początku cyklu. Chciałabym bardzo żeby teraz się udało, prezent dla męża na urodziny by był piękny 🤞🏻
Ja też już bardzo czekam na kolejny tydzień 😁 nie mogę się doczekać testowania😁 a Ty który dc?

Przy poprzednich staraniach najpierw działaliśmy co dwa dni. A w miesiącu co się udało to przez tydzień codziennie jak nienormalni. No wtedy uznaliśmy że albo na maxa i się uda albo nigdy 😂🙈 w tym sensie że 3 dni przed owu w owym i dwa dni po. Owi to dzień zastrzyku
Ja mam wrażenie że przez łączny czas naszych starań to wypróbowaliśmy każdą możliwą konfigurację stosunków 🤣 codziennie,co dwa dni,co trzy,2 razy dziennie,cały miesiąc,do owulacji,w pełnię księżyca,w zaćmienie.🤣a ciąży z tego żadnej 😅 tzn jeden biochem 3lata temu,który wychodzi na to że był wypadkiem przy pracy albo coś się potem zesrało bo od tej pory beta nawet nie drgnęła 😅🤷

Ja mam wrażenie że przez łączny czas naszych starań to wypróbowaliśmy każdą możliwą konfigurację stosunków 🤣 codziennie,co dwa dni,co trzy,2 razy dziennie,cały miesiąc,do owulacji,w pełnię księżyca,w zaćmienie.🤣a ciąży z tego żadnej 😅 tzn jeden biochem 3lata temu,który wychodzi na to że był wypadkiem przy pracy albo coś się potem zesrało bo od tej pory beta nawet nie drgnęła 😅🤷
Po pełni księżyca to ja rodziłam. 😂 Porodówka przepełniona 😅

reklama
Do góry