Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też już bardzo czekam na kolejny tydzieńJa już czekam z niecierpliwością na kolejny tydzień, już mi się nudzi to czekanie na początku cyklu. Chciałabym bardzo żeby teraz się udało, prezent dla męża na urodziny by był piękny![]()
Ja mam wrażenie że przez łączny czas naszych starań to wypróbowaliśmy każdą możliwą konfigurację stosunkówPrzy poprzednich staraniach najpierw działaliśmy co dwa dni. A w miesiącu co się udało to przez tydzień codziennie jak nienormalni. No wtedy uznaliśmy że albo na maxa i się uda albo nigdyw tym sensie że 3 dni przed owu w owym i dwa dni po. Owi to dzień zastrzyku
6Ja też już bardzo czekam na kolejny tydzieńnie mogę się doczekać testowania
a Ty który dc?
Po pełni księżyca to ja rodziłam.Ja mam wrażenie że przez łączny czas naszych starań to wypróbowaliśmy każdą możliwą konfigurację stosunkówcodziennie,co dwa dni,co trzy,2 razy dziennie,cały miesiąc,do owulacji,w pełnię księżyca,w zaćmienie.
a ciąży z tego żadnej
tzn jeden biochem 3lata temu,który wychodzi na to że był wypadkiem przy pracy albo coś się potem zesrało bo od tej pory beta nawet nie drgnęła
![]()
No to jeszcze tydzień-półtora i owulka będzie6liczę że owu tak 13-16 będzie
Ja póki co do pełni tylko wyje jak wilkPo pełni księżyca to ja rodziłam.Porodówka przepełniona
![]()
U mnie powoli nadchodzi czas testowania, jeśli mam wierzyć flo i testom owulacyjnym to peak był 31/08.A ktoś jutro testuje lub w najbliższym czasie? Bo póki co to czerwono na tej pierwszej stronie![]()
Obsikany patyk zawsze mile widzianyU mnie powoli nadchodzi czas testowania, jeśli mam wierzyć flo i testom owulacyjnym to peak był 31/08.